silent 0 ارسال شده در مهر 89 سلام دوستان ببخشید من اسکریپت پرو چت رو دانلود کردم ولی به مرحله ی نصب نهایی که میرسه اینو میده error data baes does not exitin خواهش می کنم جوابمو بدین اگر امکانش هست از طریق اید دی بهم بگین . ممنون از سایتون silent_071@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 خطا مربوط به دیتابیسه براش دیتابیس درست کردین؟ اسم دیتابیس رو بهش درست میدین یا تو فایل config ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
silent 0 ارسال شده در مهر 89 دوست عزیز بله تمام اطلاعات رو درست وارد کردم فایل config جایی واسه وارد کردن اصلاعات نداره خیلی گشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در مهر 89 سلام برای نصب ابتدا به آدرس زیر بروید http://yourdomainname/install/index.php سپس مرحله به مرحله اطلاعات را وارد کنید تا اسکریپت نصب شود قبل از نصب permission ها را هم چک کنید تا مشکلی پیش نیاد اگر هم میخواهید اطلاعات دیتابیس را به صورت دستی وارد کنید اطلاعات باید در فایل db.php وارد شوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
silent 0 ارسال شده در مهر 89 سلام دست عزیز ببخشید من همین کارو انجام دادم اما نمی دونم permission چیه دوست عزیز اگه میشه با مسنجر با هم در ارتباط باشیم . اخه خیلی دنباله اسکریپتی مثل این گشتم . خیلی دوست دارم اینو نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزیز permission همون ستطح دسترسی هست ! که در مورد نحوهای تنظیم آن در فروم بحث شده {سرچ کنید} / میتونید تو گوگل هم سرچ کنید در مورد مسنجر هم باید عرض کنم دوست عزیز اگه قرار بود که پاسخ به سوالات شما عزیزان در مسنجر داده بشه دیگه نیازی نبود اینجا راهندازی بشه ! ... اینو در نظر داشته باشید که شاید همین مشکل شما رو یکی از عزیزان دیگه هم داشته باشه .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
silent 0 ارسال شده در مهر 89 سلام ببخشید من همه چیزم درسته اما نمی دونم چرا اینو میده ببخشید میشه من اطلاعات هاستم رو بدم شما خودتون یه نگاه بهش کنید؟ بابا یکی نیست به من کمک کنه ؟ ببخشید میشه من اطلاعاتت هاستم رو بدم خودتون واسم درستش کنید . خواهش می کنم . اخه خیلی واسم مهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در مهر 89 اطلاعاتتون را برام بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
silent 0 ارسال شده در آبان 89 واقعا ممنون از کمکتون خیلی لطف کردید فقط یه مشکلی هست هر کی ثبت نام میکنه و و می خواد وارد شه میگه نام یا پسورد اشتباه حتی خودم هم نمی تونم وارد شم اگه امکانش هست توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
silent 0 ارسال شده در آبان 89 بیخشید اگه میشه طریقه ی نصب صحیح این اسکریپت رو هم توضیح بدید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در آبان 89 طریقه نصب سادست فقط باید یه دیتابیس بسازید و اطلاعاتش را با توجه به توضیحاتی که قبلا دادم وارد کنید شما احتمالا اطلاعات زا اشتباه وارد میکردید به خاطر همین اسکریپت نصب نمیشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر