poroje 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان من یه افزونه میخوام که بتونم در یه مطلب فرمی ایجاد کنم که کاربر اونو پر کنه و واسم سند کنه یعنی توضیحاتمو تو مطلب بنوسم بعد بگم حالا اگه میخواین فرم زیر رو پر کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در خرداد 91 سلام اگه میخواید فرم تماس با ما در در مطلب نمایش بدید از پلاگین "درج ماژول در مطالب" استفاده کنید قبلا سایت جومینا منتشر کرده این پلاگین این تماس با ما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 سلام اگه میخواید فرم تماس با ما در در مطلب نمایش بدید از پلاگین "درج ماژول در مطالب" استفاده کنید قبلا سایت جومینا منتشر کرده این پلاگین این تماس با ما سلام افزونه هایی که معرفی کردید خوب بودند اما فرم تماس با ما خیلی ساده بود من میخوام کامل تر باشه تعداد گزینه های بیشتری داشته باشه درضمن وقتی ماژولو فعال میکتم تیاز هست حتمن یه موقعیت تو سایت براس تعریف کنم ( مثل left) که این باعث میشه همیشه نشونش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 سلام شما میتونید از کامپونت جی کامنت هم بهره بگیرید با استفاده از این کامپونت شما میتونید مجموعه ای رو براش مشخص کنید که فقط در اون مجموعه از این کامپونت استفاده بشه موفق و سربلند باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 سلام شما میتونید از کامپونت جی کامنت هم بهره بگیرید با استفاده از این کامپونت شما میتونید مجموعه ای رو براش مشخص کنید که فقط در اون مجموعه از این کامپونت استفاده بشه موفق و سربلند باشید یا حق ممنون اما من میخوام از یه ماژول حرفه ای استفاده کنم پیشنهادی ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر