masoomeh_61 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام و خسته نباشید.من قالب jcommunication رو از سایت جومینا دانلود کردم. مشکلی که من دارم اینه: یه دنیا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 با سلام لطفا دموي آنلاين قرار بديد تا دوستا راحتتر راهنمايتون كنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoomeh_61 1 ارسال شده در خرداد 91 هنوز روی لوکال هست. طور دیگه ای میتونم راهنمایی بیشتری بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 براي دسترسي به كد ها بايد دمو باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoomeh_61 1 ارسال شده در خرداد 91 پس کاری نمیشه کرد نه؟من هنوز روی لوکالم و تازه دارم طراحیش میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 اگه مي خوايد قالبتونو واسم بفرستيد ok كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام میتونید از هاستهای رایگان نیز استفاده کنید و آدرس سایت رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر