nava 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان من از سایت پارس جوم قالب smart_news رو دانلود کردەام و میخوام رو سایت نصب بکنم ، ولی مشکلی کە باهاش دارم و تقریبا یە هفتە میشە باهاش ور میرم اینە کە فونتهای قالب رو نمیتونم تغییر بدم. در قسمت مدیریت و بخش تنظیمات قالب یە سری فونت وجود دارە ولی من نمیخوام از اونها استفادە بکنم ، بلکە میخوام یە فونت دلخواه مثلا فارسی رو جایگزین کنم. اگە کسی از دوستان همکاری بکنە چاکر چاکرشیم. اینم قالب: قالب اینجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما باید css قالب رو تغییر بدید فونت ها در این فایل قالب موجود هست شما باید در این قسمت فونت رو تغییر بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 بهتره دموی انلاین بزارید! باید تو سی اس ها font-family رو تنظیم کنید مثال : برای تمامی نوشته ها می تونید از این کد استفاده کنید P { font-family:Tahoma, arila, Zar } ولی اگر می خواهید نوشته های خاصی تغیر کنن باید دایو یا کلاس اون قسمت رو بدید موفق و پیروز باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 سلام وقت بخیر من یک قالب نصب کردم که می خوام فونت هاش را به فونت فارسی تغییر بدم کسی هست کمکم کنه www.fajrstone.com/fa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما در فایل fa/templates/mega_extramy/css/layout.css خط 18 را به کد زیر تغییر دهید font-family: tahoma,Helvetica,sans-serif; استفاده از فایرباگ در فایرفاکس را هم تجربه کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر