ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 با سلام یک فرم ساز خوب و فارسی معرفی کنید ممنون میشم مناسب برای جوملا 1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز بهتر بود جستجو میکردید فرم سازهای rsform و breezing form که نسخه های فارسی هر دو در انجمن و جومینا قرار داده شده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز قبلا در این باره بحث شده و در سایت اصلی نیز برای این کار افزونه قرار داده شده / سرچ کنید زودتر به جواب میرسید :001: // قوانین زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام منوی های سایت جومینا از وقتی که قالبش عوض شده برای من مشکل داره لود نیمیشه یا اصلا باز نمیشه واسه همین نتونستم از سایت جومینا پیدا کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام در تالار هم میتونید سرچ کنید .. در گوگل بنویسید site:http://joomina.ir کلمه مورد نظر زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 ممنون از راهنمایی من فرم ساز RSFORM رو نصب کردم چطور می تونم فرم باهاش درست کنم؟ مثلا میخوام همچین فرمی بسازم نام و نام خانوادگی شرح خدمات مورد نیاز تلفن دسترسی آدرس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست گلم ممنون می شم قوانین انجمن رو مطالعه کنید... ! لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه !!! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر