aminabcd 33 ارسال شده در خرداد 91 سلام OT Ante - Free Fashion Store Template OT-Ante قالب فروشگاهي زيبا و رايگان از شركت امگا تم . اين قالب سازگار با جوملا نسخه 2.5 فارسي بوده و براي راه اندازي يك فروشگاه اينترنتي بسيار مناسب مي باشد .پشتيباني از فروشگاه ساز قدرتمند جوملا يعني ويرچومارت از خصوصيات مهم اين قالب شمرده مي شود از ويژگي هاي ديگر اين قالب دارا بودن 3 استايل رنگ متفاوت و از پيش تعيين شده در قالب مي باشد . قالب فارسي سازگار با جوملا نسخه 2.5 مناسب براي راه اندازي فروشگاه هاي اينترنتي منطبق بر اساس XHTML 1.0 بهينه سازي براي موتورهاي جستحو(سئو) همراه با بسته نصب سريع فارسي ( QuickStart Package ) داراي فايل کامنت در template_css.css و index.php براي انجام تغييرات دلخواه به همراه كليه كامپوننت ها و پلاگين ها و ماژول هاي قالب سازگار با مرورگرهاي +Firefox +2 ، Opera +9 ، safari +3 ، Chrome +8 ، IE7 و ... نمايش دموي آنلاين سايت سازنده قالب نمايش دموي فارسي دريافت قالب به همراه افزونه هاي آن از سرور جومينا 1 واکنش ها : 6996 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahsol 0 ارسال شده در خرداد 91 درود . دوست تشکر . قالب زیبایی هست اما ما وقتی نصب کردیم اصلا اون جوری نشد . ماژول ها وقتی نصب می کنیم ارور زیر را میده . برای هر دو مازول همینطوره JInstaller: :نصب: فایل C:\wamp\www\2.5\tmp\install_4fd46f1ebaea8\javascript موجود نیست مشکل از کجاست ؟ چه طوری میشه دقیقا مثل همون تصویر بشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در خرداد 91 متاسفانه لينك دريافت دريافت بسته نصبي پاك شده شما به سايت سازنده بريد و بسته را دريافت كنيد بعد نصب كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalilphp 0 ارسال شده در خرداد 91 متاسفانه لينك دريافت دريافت بسته نصبي پاك شده شما به سايت سازنده بريد و بسته را دريافت كنيد بعد نصب كنيد سلام دوست من دست شما بابت معرفی این قالب درد نکنه من قالب رو از سایت سازنده دانلود کردم میشه شما فایل فارسی اون رو هم بزارین؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در خرداد 91 فايل فارسي قالب را از لينك دانلود سرور جومينا دريافت كنيد و قالب را با قالب خودتون جايگزين كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در خرداد 91 فايل فارسي قالب را از لينك دانلود سرور جومينا دريافت كنيد و قالب را با قالب خودتون جايگزين كنيد ببخشید چه فروشگاه ساز جوملایی باید رو این نصب کنیم تا با این قالب سازگار باشه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام فرقی نمی کنه این تنها یک قالب هست و هر افزونه ای رو می تونید درش منتشر کنید ! می تونید از virtuemart استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام خدمت دوستان عزیز من این قالب رو نصب کردم. خیلی هم عالیه. فقط یه مشکلی دارم. بیشتر موقعیت هایی که داره ، زمانی که برای ماژول میخوام انتخابشون کنم جزء لیست موقعیت ها نیست. مثلا یک موقعیت افقی زیر اسلایدشو و بنر داره به اسم manufacture که توی لیست انتخاب موقعیت ماژول نیست. همینطور cart یا باکسها...! چرا؟!!! ----------------------------------------------------------------- دوستان این پست رو طرد کردین؟! چطور میتونم صفحه اول سایت رو مثل اسکرین شات درست کنم؟ از فروشگاه جومشاپینگ استفاده میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما اگر همین قالب باشد امکان ندارد که نداشته باشد اگر بخواهید مثل خود همین قالب بسازید کمی سخت میشه چون افزونه ها شخصی سازی شدند و ... پیشنهاد میشه خود بسته را نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مهر 92 جناب میری بسته نصبی که فارسی شده نیست. من پکیج کاملش رو هم از سایت سازنده دانلود کردم و فقط قالب رو نصب کردم اما باز هم همین مشکل رو دارم. ----------------------------------------------------------------- با شخصی سازی کردنش خیلی مشکلی ندارم. فقط دقیقا نمیدونم چطوری محصولات تو صفحه اول نمایش داده شده؟ حتما باید از ویرچومارت استفاده بشه؟ البته همچنان با موقعیتها مشکل دارما... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما بله با ویرچومارت یا هر فروشگاه ساز دیگه ای. ماژول مثلن آخرین محصولات یا پر بازدیدترین محصولات و ... 1 واکنش ها : poroje نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مهر 92 دوستان سلام یکسری از مشکلاتمو هر طوری که بود حل کردم. فعلا مشکلم موقعیت manufacture هست. تو ماژولهام دارمش ، تو موقعیت های سایت و عنوان لیست موقعیتهای ماژولها هم هست اما تو لیست قالبی براش تعیین نشده. احتمالا مشکل از همینه. فقط لطف کنید بگید باید چه کنم؟ --------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان چرا پستهایی رو که من توش شرکت میکنم رو طرد می فرمایین؟ به خدا کار من هم گیره...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید و صبور باشید ! اون موردی رو که در تصویر مشخص کردید اصلا" بهش توجه نکنید چون اگر خودتون اراده کنید از این جور موقعیتها یا بهتره بگم از این اسامی که وجود ندارند بیشمار میتونید نمایش بدید شما الان هر اسمی رو تو فیلد موقعیت وارد کنید و یکبار دکمه ذخیره رو بزنید اون اسم به لیست موقعیتها اضافه میشه . پس نمیشه نمایش اسم هر موقعیتی رو یک ایراد تلقی کرد اون چه که من تو قالب اصلی سایت سازنده دیدم همچین موقعیتی نداشته که بخواد نشون بده میتونید دیاگرام موقعیتها رو در لینک زیر ببینید http://demo.omegatheme.com/joomla25/ot_ante/index.php/features/module-positions شما زمانی میتونید یک موقعیت رو مشکل دار بدونید که در پیشنمایش موقعیتها حداقل نمایش داده بشه اما بنا به دلایلی نمایش داده نشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در مهر 92 جناب صفرعلی ممنون از راهنماییتون. اما میشه لطفا به من بگید در سایت لینکی که دادین ، اون قسمت که لوگوهای مختلف مثل adidas و ... رو گذاشته جزء کدومیک از موقعیتهاست؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلامتو دموی اصلی ، پیش نمایش موقعیتها غیرفعاله و نمیشه تشخیص داد اما اونچه که از سورس سایت مشخصه در دایوی به همان نامی که فرمودید قرار دارهاگر در فایلهای php قالب براش موقعیت تعریف شده باشه باید حداقل نام موقعیت نمایش داده بشه . اگر نام موقعیت نمایش داده نمیشه این امکان وجود داره که بطور مستقیم در داخل فایلها کدنویسی شده باشهاگر به همچین موقعیتی نیاز دارید میتونید خودتون با توجه به ساختار دیگر موقعیتهای قالب ، یک موقعیت جدید ایجاد کنیدموفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر