poroje 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان اگه بخوام از سایتم یه بک اپ بگیرم که باز اگه سرورم مشکل پیدا کرد اونو برگردونم باید چه نوع بک اپی بگیرم؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام گرفتن فول بک آپ از طریق هاست (شامل تمامی اطلاعات شما در هاست از قبیل دایرکتوریها | دیتابیس ها | ایمیلها و ...) گرفتن بک آپ بصوزت جداگانه از دایرکتوری ها و دیتابیس از طریق هاست استفاده از افزونه جهت بک آپ گیری همچون افزونه آکیبا (این افزونه یک کامپوننت هست که بک آپ شما رو در قالب یک بسته نصبی به شما تحویل میدهد که شامل کل اطلاعات شما می شه و مثل جوملا باید نصب اش کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در خرداد 91 با سلام گرفتن فول بک آپ از طریق هاست (شامل تمامی اطلاعات شما در هاست از قبیل دایرکتوریها | دیتابیس ها | ایمیلها و ...) گرفتن بک آپ بصوزت جداگانه از دایرکتوری ها و دیتابیس از طریق هاست استفاده از افزونه جهت بک آپ گیری همچون افزونه آکیبا (این افزونه یک کامپوننت هست که بک آپ شما رو در قالب یک بسته نصبی به شما تحویل میدهد که شامل کل اطلاعات شما می شه و مثل جوملا باید نصب اش کنید...) موفق باشید من هر جی گشتم نتونستم این افزونه رو پیدا کنم میشه طفا لینکشو واسم بذارین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 کامپوننت ساخت بسته نصبی از جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmyas 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام بنظر شما بهتر و راحترین و امن تر و کاملترین راه برای بکاپ و نگه داری و برگرداند ان چیست؟ مثلا کسی که چند سایت دارد چگونه بک اپ بگیر ه بهتر است از هاست و یا استفاده از کامپوننت بهتره بک اپ رو داخل هاست باید نگه داری یا داخل سیستم خود ببخشید دوستان سوالاتم زیاد شد فکر کنم چیزی از قلم نداختم اگر کسی بتونه جواب کامل بده برای همه ارزشمند خواهد بود ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید برای بک آپ به 3 راهی که در ارسال شماره 2 این تاپیک توضیح داده شده توجه کنید ! سعی کنید صرفنظر از اینکه سرور براتون بک آپ می گیره خودتون هم اقدام به گرفتن بک آپ کنید و در سیستم کامپیوتر خود نگهداری کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر