hose 5 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان سایت من با جوملا 1.5 طراحی شده قبلا در سرچ کلمه ی " دره شهر " صفحه ی اول جستجوی گوگل بود ولی در هیج صفحه ای نیست نمیدونم من هر روز آپ می کنم ولی امروز متوجه شدم که .... http://madakto.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر خوب وقتی خود آدرس سایتت رو وارد می کنیم میاد. ولی کلمه دره شهر رو که وارد می کنیم... گوگل شدیدا رتبه ی شما رو پایین اورده. عوامل زیادی باعث هستند... اگه اکانتی در وب مستر گوگل دارید اونجا اگه اشتباهی رخ داده باشه میگه. ضمنا سئو سایتتون رو بوسیله سایت هایی که درصد سئو رو میدن چک کنید. امیدوارم مشکلتون حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 web master googel بالا نمیاد ...برای ورود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 از آدرس زیر وارد بشوید: Google WebMaster نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 هیچگونه پیامی نداده .... میشه من و راهنمایی کنید دیروز خوب بود ولی امروز مشکل دار شده .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 یعنی گوگل در این مدت کم این قدر رتبه ی شما رو پایین اورده؟ واقعا عجیبه! جمله ی معروف >> هفتاد سال عبادت یه شب به باد میره اینجاست:dodgy: الان باید بگیم xسال سئو یک روز به باد میره اگه از چشم گوگل بیوفتید ... شما صفحات ایندکس شده خودتون رو یه نگاهی بندازید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ببین دوست عزیز فقط دلیل این نیست که سایت شما مشکلی دارد! شاید سایتهایی که در صفحه اول به نمایش در می ایند در حال حاظر از شما رتبه بیشتری رو دریافت کردن! یا به عبارتی بگم الان گوگل اونا رو مقدم تر دونسته نسبت به جستجوی این کلمه! سایت شما برای بنده در صفحه دوم به نمایش در امد! خوب این چیز تعجب اوری نیست برید تحقیق کنید متوجه خواهید شد یا اون سایتهای اول رتبه گرفتن یا در موضوع این کلمه بیشتر از سایت شما به کلمه ی سرچ شده مرتبط هستن یا حق:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 فک کنم صفحه ی 4 هستش .... دوست من ولی یه دفعه زیر رو شده گوگل... وقتی هم میخوام ازش نقشه آنلاین بگیرم ارور سایت رو میده !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 فک کنم صفحه ی 4 هستش .... دوست من ولی یه دفعه زیر رو شده گوگل... وقتی هم میخوام ازش نقشه آنلاین بگیرم ارور سایت رو میده !!! الان صفحه 5 .... Search Page 5 of about 4,210,000 results (0.23 seconds) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر