atii 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام به همه دوستان جومینا من از یکی از قالب های شرکت خلیلان استفاده میکنم دمو demo.khalilan.com/kh_bluesky/kh_bluesky من میخوام که ستون سمت چپ که زیر اسلایدشو میاد و عرض کمی داره رو کاملا به سمت جپ ببرم و مانند ستون سمت راستم بشه. دمو موقعیت ها demo.khalilan.com/kh_bluesky/kh_bluesky/?tp=1 ممنون میشم راهنماییم کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام یعنی شما می خواین قالب رو سه ستونه کنید ؟؟؟ ستون سمت راست + ستون وسط + ستون سمت چپ برای اینکار باید کدهای قالب کلا عوض بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atii 0 ارسال شده در خرداد 91 نه جناب دفاعی اگه دموی موقعیت ها رو نگاه کنین قالب سه ستونه هست فقط زیر اون تصاویر قرار داره، می خوام ببرمش کنار مثل ستون سمت راست. تشکر از جوابتون این رو ببینین میخوام موقعیت left رو مثل موقعیت right ببرم کنار موقعیت top-1 که همتراز با هم بشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر