hosseinaqa 0 ارسال شده در خرداد 91 بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام به اعضا و مدیران گرامی من 1 ماژول شبیه ماژول چرخشی محصولات جدید در اینجا رو میخوام اما با تغیرات زیر: قصد دارم از ماژول برای تبلیغات استفاده کنم یعنی مطالب در سایت خودم نیستند. در بالای عکس در ماژول اسم محصول قرار گیرد مثل همین ماژول در قسمت عکس امکان تغیر سایز وجود داشته باشد زیر عکس بتونم قیمت را بزارم مثل همین ماژول ولی اگر قیمت قرار ندادم نیز مشکلی نباشد. زیر قیمت چند نوشته برای توضیحات ، خرید پستی ، خرید نقدی که بتوان برای هر کدام لینک به سایت دیگری قرار داد. سایز ماژول قابل تغیر باشد. و ماژول نیز به صورت افقی و عمودی قابل تنظیم باشد و بتوان در صورت احتیاج چند ماژول در یک صفحه قرار داد، که تداخل نداشته باشند. پیشاپیش تشکر می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام باید دید شما فروشگاهتون رو با چی ایجاد کردین اگه از ویرچومارت استفاده می کنید ماژول های زیادی برای نمایش محصولات هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinaqa 0 ارسال شده در خرداد 91 بسم الله الرحمن الرحیم با سلام مجدد دوست عزیز بنده در سایتم فروشگاهی ایجاد نکرده ام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 خب اگه فروشگاه ایجاد نکردید برای اسکرول افقی تصاویر یه ماژول تو جومینا معرفی شده می تونید از اون استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinaqa 0 ارسال شده در خرداد 91 بسم الله الرحمن الرحیم دوست عزیز این ماژولی که فرمودین امکاناتی که بنده عرض کردم را دارا می باشد؟ میشه لطف بفرمایین آدرس ماژولی که فرمودین را همین جا قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر