peach2 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان من میخوام این قالبو برای یک سایتی استفاده کنم ولی رنگشو تغیر بدم و برا بگراندش یک عکس بذارم که خودش همه صفح رو بگیره من این کارو انجام میدم اما یا اون عکس که میذارم میوفته یا اون رنگ سبزی که بالا هست در ضمن گذاشتن عکس به بگراندش تو کدای اصلی بگرانش یک رنگ هست وقتی کد اینجور است یعنی حالت اولیه body { background-color: #4d8481; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; line-height:20px; font-size:12px; height:168; background-image:url(../images/bg.png); background-position:top right; background-repeat:repeat-x; } سایت این شکله وقتی به این صورت تغییر میدم کد ها رو body { background-image:url(../images/15.png); background-position:top right; background-repeat:repeat; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; line-height:20px; font-size:12px; height:168; background-image:url(../images/bg.png); background-position:top right; background-repeat:repeat-x; } سایت این شکلی میشه و وقتی اینجور تغییر میدم body { background-image:url(../images/15.png); background-position:top right; background-repeat:repeat; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; line-height:20px; font-size:12px; height:168; } h{ background-image:url(../images/bg.png); background-position:top right; background-repeat:repeat-x; } این شکلی میشه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین من مشکلمو کامل توضیح دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز دموی آنلاین قرار بدید دوستان راحتر راهنمایی می کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر