ehsanjalaei 0 ارسال شده در خرداد 91 این وب سایت که می بینید در واقع یه ماژول بود که با اندک تغیراتی اون رو به ارسال ایمیل تقلبی تبدیل کردم . آدرس http://what-we-know.wwk.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر ماژول معرفی صفحه به دوستانه خوب ایمیل تقلبی چه فایده ای داره؟ اسپم منظورتونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 الان یعنی اعلام میکنه ارسال ایمیل با موفقیت ولی در اصل ایمیلی ارسال نمیکنه؟:64 (24): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsanjalaei 0 ارسال شده در خرداد 91 الان یعنی اعلام میکنه ارسال ایمیل با موفقیت ولی در اصل ایمیلی ارسال نمیکنه؟:64 (24): عزیز تست شده می تونید دوباره امتحان کنید . العان طبق آمار 200 نفر جذب کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
easoft 0 ارسال شده در شهریور 91 الان یعنی اعلام میکنه ارسال ایمیل با موفقیت ولی در اصل ایمیلی ارسال نمیکنه؟:64 (24): عزیز تست شده می تونید دوباره امتحان کنید . العان طبق آمار 200 نفر جذب کرده منظور دوستمون این بود که این الان چیکار میکنه؟ سایتت باز نشد ولی خیلی علاقه مند شدم در موردش اطلاعات کسب کنم یه برنامه برای ایمیل دارم حتما باهام در تماس باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 91 شما اگه می خواهید ایمیلی بفرستید بدون این که ادرس پبت شده داشته باشید از سایت زیر استفاده کنید emeil.in نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر