behroz7 4 ارسال شده در خرداد 91 عزیزان سلام من یه مشکلی دارم با قالبم به عکس نگاه کنید: ماژول های کنار در یک قاب قرار دارن . ولی مطالب وسط قاب ندارن. و مشکل دیگه اینه که هر کاری میکنم نمی تونم صفحه بندی کنم. یعنی از صفحه اول شروع بشه پایین قالب بزنه 1.2.3.4....و الی ماشا الله . ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام 1. دمو آنلاین قرار دهید 2. شما مطالب اتون رو منتشر کنید صفحه بندی بصورت پیشفرض اعمال خواهد شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در خرداد 91 با سلام 1. دمو آنلاین قرار دهید 2. شما مطالب اتون رو منتشر کنید صفحه بندی بصورت پیشفرض اعمال خواهد شد موفق باشید بفرمایید جناب آقای فرحزادیان دموی سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید: templates/ghorbat/css/template.css در خط 2667 کد زیر قرار دارد .art-post h2.art-postheader, .art-post h2.art-postheader a, .art-post h2.art-postheader a:link, .art-post h2.art-postheader a:visited, .art-post h2.art-postheader a.visited, .art-post h2.art-postheader a:hover, .art-post h2.art-postheader a.hovered { color: #5B2D0B; font-size: 25px; margin: 0.2em 0; padding: 0; text-align: center; } خطوط زیر را به کد بالا اضافه کنید background-image: url("../images/blockheader.png"); border-radius: 10px 10px 10px 10px; در خط 2545 کد زیر قرار دارد .art-post-body { padding: 10px; position: relative; z-index: 1; } خطوط زیر را به کد بالا اضافه کنید background-image: url("../images/blockcontent_c.png"); border-radius: 10px 10px 10px 10px; برای مورد دوم هم که جناب فرحزادیان پاسخ را دادند و درست هم هست . این مورد بستگی به تعداد مطالبی که در هر صفحه منتشر شده داره . چنانچه مطالب یک صفحه تعدادشون از حد تعیین شده بیشتر بشه صفحه بندی بطور خودکار نمایان میشه . برای تعیین تعداد مطالبتون در صفحه اصلی باید تنظیمات منوی اصلیتون رو بررسی کنید سوال دیگه ای هم بود در خدمتم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید: templates/ghorbat/css/template.css در خط 2667 کد زیر قرار دارد .art-post h2.art-postheader, .art-post h2.art-postheader a, .art-post h2.art-postheader a:link, .art-post h2.art-postheader a:visited, .art-post h2.art-postheader a.visited, .art-post h2.art-postheader a:hover, .art-post h2.art-postheader a.hovered { color: #5B2D0B; font-size: 25px; margin: 0.2em 0; padding: 0; text-align: center; } خطوط زیر را به کد بالا اضافه کنید background-image: url("../images/blockheader.png"); border-radius: 10px 10px 10px 10px; در خط 2545 کد زیر قرار دارد .art-post-body { padding: 10px; position: relative; z-index: 1; } خطوط زیر را به کد بالا اضافه کنید background-image: url("../images/blockcontent_c.png"); border-radius: 10px 10px 10px 10px; برای مورد دوم هم که جناب فرحزادیان پاسخ را دادند و درست هم هست . این مورد بستگی به تعداد مطالبی که در هر صفحه منتشر شده داره . چنانچه مطالب یک صفحه تعدادشون از حد تعیین شده بیشتر بشه صفحه بندی بطور خودکار نمایان میشه . برای تعیین تعداد مطالبتون در صفحه اصلی باید تنظیمات منوی اصلیتون رو بررسی کنید سوال دیگه ای هم بود در خدمتم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): آقا سلام دست شما درد نکنه ممنونم اما هنوز تغییری پیدا نشده توش. کدهارم اضافه کردم اما... آقا ممنونم خدا خیرت بده. درست شد ببخشید خودم یه اشتباه لوپی کرده بودم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر