رفتن به مطلب
rezaaaaa

مشکل در نصب افزونه

پست های پیشنهاد شده

سلام

دوستان من در هنگام نصب افزونه این ارور رو میبینم!

میشه کمک کنید و بگید مشکل ار کجاست!

من یه بار این افزونه رو نصب و حذفش کردم اما الان که میخواتم نصبش کنم این ارور رو میده!

من از توی هاست هم پاکش کردم و پوشه تمپ رو هم پاک کردم اما دوباره ارور میده!

عکس http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13391482881.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

کامپوننت رو ابتدا از طریق مدیریت سایت حذف کنید

مدیریت ماژول ها و همینطور پلاگینها رو در مدیریت سایت بررسی کنید و اگر افزونه ماژول یا پلاگینی هم داشت اونها رو هم حذف کنید

بعد از حذف کامل از طریق مدیریت به هاست مراجعه کنید و هاست رو هم بررسی کنید در پوشه های مدیریت و کامپوننت و ماژول و پلاگین و زبان... که در اینها هم پوشه یا فایلی از افزونه مورد نظر باقی نمانده باشه

به دیتابیس هم مراجعه کنید و اگر جداول افزونه مورد نظر باقی بودند اونها رو هم بصورت دستی حذف کنید

قبل از انجام مراحل بالا بک آپ فراموش نشه...

بعد از حذف کامل ، الحاق مورد نظر رو دانلود و بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصب اش کنید

بعد از نصب اگر مشکلی در اجرا داشت در مدیریت سایت به قسمت پلاگین ها مراجعه کنید و اگر پلاگین یا پلاگین های افزونه مورد نظر فعال نبود فعالش کنید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...