sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 قالب فارسی و بسیار زیبای mobi ، به همراه موقعیت های زیاد و کاربردی و همچنین دارا بودن تنظیماتی در بخش مدیریت قالب بهمراه 12 کلاس ماژول زیبا ! ، سازگار با تمامی مرورگرها (حتی با اینتذنت اکسپلوره) اسکرین شاپ: توضیحات: منوی بالا آبشاری هست. همینطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید سرتیتر بخش ها(منو،رای گیری و...) با هم متفاوت هست این قالب از شش رنگ پشتیبانی میکنه (اگر از رنگی خوشتون نمیاد تو کد نویسی رنگش رو تغیر بدید) شما برای تخصیص رنگ ها به بخش ها تون کافی اسم رنگ رو به صورت زیر تو پسوند کلاس ماژول اون بخش بکار ببرید: _اسم رنگ تذکر:اول _ بعد اسم رنگ رنگ هایی که قالب از اون پشتیبانی میکنه: آبی(blue)سبز(green)بنفش(purple)نارنجی(orange)قرمز(red)قهوه ای(brown) شما فقط کد زیر رو تو قسمت پسوند کلاس ماژول قرار بدید _blue رنگش دیگه به سلیقه خودتون هست _login این کد رو اگر شما برای قسمت ورود به سایتتون به کار ببرید اون قسمت رو براتون اختصاصی میکنه(شما میتونید با دست کاری فایل css قالب این بخش رو برای خودتون اختصاصی کنید) موقعیت ها: دانلود ار آپلود سنتر جومینا فارسی ساز : آقای وحید بندره موفق و سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر جناب , اسکرین شات تون چیزی نشون نمیده! لطفا لینک شو درست کنید. باید قالب قشنگی باشه. حق نگهدارتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر جناب ' date=' اسکرین شات تون چیزی نشون نمیده! لطفا لینک شو درست کنید. باید قالب قشنگی باشه. حق نگهدارتون [/quote'] ممنون از شما برای من که نشون میده!!!! فکرکنم مشکل از سرعت اینتر نت شما باشه:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوستان این قالبیه که من مدتها دارم برای سایتم استفاده میکنم میتونید از لینک های زیر جزئیات رو مشاهده کنید دموی قالب فارسی سایت سازنده دموی از سایت سازنده (موجود نمی باشد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر