رامین 0 ارسال شده در مهر 89 آقای تهرانی عزیز یا سلام یلاخره تونستم ب راهنمایی های ارزنده جنابعالی قالب 4 تابناک رو آپلود و استفاده کنم و در حال حاضر تنها مشکل باقیمانده اینه که نمی دونم برا ستو مقاله و یادداشت کدام ماژول را باید استفاده کنم لطفا منو اهنمای کنید با تشکر ضمنا ، لطفا عنایتی هم به درخواستهای عضویت داشته باشید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 خیلی ماژول هست مثل thumbsup و aidanewsو ...... از همش میتونید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام وقت بخیر بنده برای بخش یادداشت سایت از ماژول thumbsup معرفی شده در سایت استفاده کردم ... اما فونت مطلب لینکدار بسیار بزرگ است ... چگونه می توان اندازه فونت رو تغییر داد ؟ در ضمن اندازه تصاویر رو روی 70 در 60 قرار دادم اما تصاویر در اندازه 25 در 25 نمایش داده می شه و تغییر نمی کنه ... کدام قسمت رو باید تغییر داد؟ www.delt.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 براي اين كار كد زير را در انتهاي سي اس اس قالب خود وارد كنيد و سايز دلخواه را براي فونت انتخاب كنيد! الان سايز پيش فرض روي 15 است و فكر ميكنم اگر 12 انتخاب كنيد خوب باشد. .thumbsup-title { font-size: 15px; font-weight: bold; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 براي اين كار كد زير را در انتهاي سي اس اس قالب خود وارد كنيد و سايز دلخواه را براي فونت انتخاب كنيد! الان سايز پيش فرض روي 15 است و فكر ميكنم اگر 12 انتخاب كنيد خوب باشد. .thumbsup-title { font-size: 15px; font-weight: bold; } با سپاس سایز فوت روی 11 خوبه اما چیکار کنم که متن تیره نباشه ... bold روی از کد حذف کردم اما متن همچنان بلد است ... www.delt.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 بولد را نيازي نيست حذف كند و بايد به جاي اون نوع فونت رو بنويسيد مثلا نرمال. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 سپاس فراوان بابت راهنمایی هاتون مشکل تیتر درست شد اما همچنان مشکل اندازه تصاویر باقی است ... اندازه تصاویر رو در ماژول 60 در 70 تنظیم کردم درست به اندازه تصاویر همین بخش در تابناک ، اما تصاویر در این بخش برای من 25 در 25 نمایش داده می شه ... آیا بخش خاصی برای تنظیم هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز 1- از تصاویر دیگری استفاده کنید 2- اندازه ها را اینطور وارد کنید 60px فکر کنم مشکلتون با یکی از این دو راه حل بشه لنگرگاه همیشگی قلبم بوشهر آه ای همیشه بندر موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز 1- از تصاویر دیگری استفاده کنید 2- اندازه ها را اینطور وارد کنید 60px فکر کنم مشکلتون با یکی از این دو راه حل بشه لنگرگاه همیشگی قلبم بوشهر آه ای همیشه بندر موفق باشی با سپاس همشهری با اضافه کردن px هم تاثیری در ابعاد تصویر ایجاد نمی شه و باید تصویر رو با اندازه دلخواه به متن اضافه کرد ... به این ترتیب زمان زیادی لازمه تا برای هر مطلب یه تصویر 60 در 70 ایجاد و آپلود کنم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 در این thumbsup ماژول پسوند کلاس CSS رو باید چطور تنظیم کنم تا ماژول به طرح بندی و شکل دلخواه به نمایش در بیاد ؟ اصولا در ماژول ها این پسوند رو چطور باید تنظیم کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر