mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام یه افزونه نیاز دارم که اندازه سایت رو با توجه به مانیتور بازدید کننده تغییر اتوماتیک بده. لطفا راهنمایی کنید با سپاس واحترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام برای اینکار نیازی به افزونه نیست شما باید قالبتون رو بصورت درصدی طراحی کنید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 ممنون لطف میکنید راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم؟ بااحترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 قبلا دربارش تو انجمن بحث شده شما تو گوگل عبارت زیر رو جستجو کن قالب درصدی جومینا اینم آموزشش تو انجمن جومینا http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/template-design/265-joomina-percent.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 ممنون از شما ولی این آموزش برای سطح سوم است :001: یه راه دیگه بفرمایید لطفا باسپاس :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 شاید اسپمه ولی عذرمو بپذیرید دوستان مشکلم حل نشده هنوز. خیلی واجبه . لطفا راهنمایی کنید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 یه سوال داشتم از خدمت شما امیدوارم که اسپم محسوب نشه شما چه مشکلی دارید که می خواید این کاررو انجام بدید؟؟؟ دمو آنلاین دارید؟؟؟؟ چون من هم قبلا به چنین چیزی لازم داشتم و لی یه کد نوشتم که قالب درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahsol 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام . تکنولوژی HTML 5 این قابلیت را دارد . موفق باشید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر