شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در مهر 89 با سلام خدمت دوستان عزیز بعد از اینکه قالب را با آرتیستیر طراحی کردیم و آن را در جوملا نصب کردیم در جوملا وارد منوی قالب می شویم وارد ویرایش css قالب می شویم فایل temlpate.css را ویرایش می کنیم قبل از body این جمله را اضافه می کنیم : [align=left] [/align] بعد ویرایش را ذخیره می کنیم و به منوی قبلی باز می گردیم این صفحه راهم ذخیره می کنیم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست گرامی در این مورد چند آموزش هم در جومینا قرار گرفته... http://joomina.ir/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=category&id=3:web-site-design-learning پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در مهر 89 مشاهده متن این آموزش تنها برای اعضا جومینا امکان پذیر میباشد . عضویت در جومینا رایگان است اما تابع شرایط ویژه ای میباشد برای اطلاع از شرایط عضویت در جومینا اینجـــا را مطالعه فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 89 سلام میخوای فارسی سازی قالبهای طراحی شده با آرتیستر رو یاد بگیری تمامی text-align: left رو به text-align: right تغییر بده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب شاهین سمیع عادل طبق روال من فارسی سازی کردم در آدرس زیر ntrc-kums.ir ولی اگه یادتون باشه منوی کشویی جومینا که در سمت راست گذاشتیم در سمت راست هر کشو یه کادر آبی رنگ هم داره که متاسفانه در آین قالب ظاهر نمی شن اگه ممکنه راهنمایی بفرمائین متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousef_boy 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت دوستان عزیز بعد از اینکه قالب را با آرتیستیر طراحی کردیم و آن را در جوملا نصب کردیم در جوملا وارد منوی قالب می شویم وارد ویرایش css قالب می شویم فایل temlpate.css را ویرایش می کنیم قبل از body این جمله را اضافه می کنیم : [align=left] [/align] بعد ویرایش را ذخیره می کنیم و به منوی قبلی باز می گردیم این صفحه راهم ذخیره می کنیم . من این فایلو باز کردم @import url('joomla.css'); @import url('custom.css'); @import url('module.css'); @import url('module_menu.css'); @import url('module_text.css'); @import url('menu.css'); همش همین هاست این فایلها هم تو پوشه temlpate هست من فقط میخوام rtl بشه سایتم فارسی لازم نیست http://yousef.zio.ir بخاطر اینکه میخام k2 فارسی شده استفاده کنم مطالبم میره چپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 با نرم افزار عربی rtl هم میتونیم انجام بدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز جسارت نشه ولی اینکه میگید یه direction:rtl رو بزارید بعد body همه چیز اکی میشه و همه چیزه قالب راست چین میشه , اوج ضعف شما در آشنایی با css و ساختار قالب هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما جسارت نیست شما درست میفرمایید حرف حق حساب نداره در همین رابطه آموزش هایی در جومینا برای فارسی سازی قالب های آرتیستیر منتشر شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 بهترين فارسي ساز قالب ارتيستير يك فارسي ساز ساخت عرب ها است كه يه جست و جو كني تو سايت هاي ايراني هم مي بينيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 برای فارسی سازی قالب های آرتیستر از روش زیر استفاده کنید: برای قالبهایی که با آرتیستر 2.4 به بالا تا نسخه سه از آموزش های موجود در جومینا استفاده کنید برای آرتیستر 3 به بالا از نرم افزار Enterprise استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در آذر 90 بهترين فارسي ساز قالب ارتيستير يك فارسي ساز ساخت عرب ها است كه يه جست و جو كني تو سايت هاي ايراني هم مي بينيد. سلام ولی بعد از استفاده از اون باید خودتونم یه مقداری Css تغییر بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 دوستان من قالبم با ارتیستر طراحی کردم با نرم افزار Enterprise راست چین کردم تنها مشکلم اینه که وقتی تو ماژول ها محل ماژول چپ میکنی راست قرار میگیره و بلعکس آیا با تغیرات در css به قول دوستمونkambiz7225حل میشه این مشکل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام این مشکل از نوشتن موقعیت هاست در قرار دادن موقعیت های قالب دقت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 مهندس ربطی نداره فکر کنم متوچه منظورم نشدین من بعد راست چین کردن سایت با نرم افزار موقعی که میخوام مکان بدم به ماژول وقتی چپ میدم تو قسمت راست سایت قرا میگیره و بلعکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 کافیه فایل xml قالب را با یک نرم افزار ویرایش مثل نوت پد و ... باز کنید و موقعیت Right , Left را اسمشون را با هم جابجا کنید و ذخیره کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 فایل Index.php رو ویرایش کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر