gomnam_44468 0 ارسال شده در خرداد 91 باسلام من قالب تلیان 3 رو خیلی وقت پیش خریدم.(بسته نصبی فارسی در یک پک ) ولی در قسمت موقعیت شما نوشته You are here: و هرکاری هم می کنم پاک نمیشه ویا نمی دونم فایل کجاست تا ترجمه اش کنم آیا از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ باتشکر دمو فارسی شده http://www.cmsfarsi.net/demo/joomlart/joomla/jateline3v2/ دمو انگلیسی http://templates.joomlart.com/ja_teline_iii/ :heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر این یک ماژول است که در قسمت ماژول ها می توانید پاکش کنید حق نگهدارتون :64 (1): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gomnam_44468 0 ارسال شده در خرداد 91 ممنون دوست من من تقریبا همه ماژول ها رو غیر فعال کردم ولی باز هم هست.آیا اسم ماژول رو میدونید؟ فکر می کنم قسمت ی از قالب باشه و یا اینکه یک پلاگین باشد ولی هرچی سعی کردم نتونستم پیداش کنم.اگر نظر دیگری دارید بفرمایید.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 نمیدونم اسم ماژول چیه ولی به نظرم باید ماژول باشه. you are here شما اینجا هستید یه همین چین چیزایی. شما مطمئن شو همه ی ماژول ها رو غیر فعال میکنی. امیدوارم مشکلتون حل شه. :64 (1): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز برای دمو می بایست سایتی را معرفی کنید که دارای اشکال است. دمویی که دادید اشکالی ندارد. در هر حال این you are here ماژول نیست. بلکه موقعیتی است برای انتشار ماژول ناوبری سایت. اساسن در قالب های قدیمی جوملارت کلمه ی you are here در فایل ایندکس و در موقعیت ناوبری قالب درج شده که می توانید از همان فایل آن را ویرایش و یا حذف کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 فکر میکنم اقای حسینی پارسا یکمی حرفه ای توضیح دادن به عبارت اماتوری اون قسمت you are here موقعیتی هست بر ای قرار دادن ماژول مسیر شما... در اون قسمت هر چیزی رو منتشر کنید اون نوشته هستش.. برای تغییر یا حذف در فایل index جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر با تشکر از تذکرات دوستان عزیز , من هم میدونم اسم ماژول نیست! داشتم عنوان ماژول رو به دوستمون راهنمایی می کردم تا زودتر پیدا کنه. در بعضی قالب ها به قول شما در فایل index.php قرار داره و خیلی ها دیگه در ماژول قرار گرفته امیدوارم باعث سوءتفاهم نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز خیلی ساده هست بنده خودم همه قالب هایی که استفاده میکنم خودم تبدیلش میکنم به "موقعیت شما" دوست داشتید فایل index رو قرار بدید براتون درست کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gomnam_44468 0 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز خیلی ساده هست بنده خودم همه قالب هایی که استفاده میکنم خودم تبدیلش میکنم به "موقعیت شما" دوست داشتید فایل index رو قرار بدید براتون درست کنم یا علی سلام ممنون از لطفتون خودم هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم فایل ایندکس رو در زیر قرار دادم .باتشکر <?php /** * @copyright Copyright (C) 2005 - 2007 Open Source Matters. All rights reserved. * @license GNU/GPL, see LICENSE.php * Joomla! is free software. This version may have been modified pursuant * to the GNU General Public License, and as distributed it includes or * is derivative of works licensed under the GNU General Public License or * other free or open source software licenses. * See COPYRIGHT.php for copyright notices and details. */ // no direct access defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); include_once (dirname(__FILE__).DS.'libs'.DS.'ja.template.helper.php'); $tmplTools = JATemplateHelper::getInstance($this, array('ui')); # Auto Collapse Divs Functions ########## $ja_left = $this->countModules('left') || ($tmplTools->getParam(JA_TOOL_MENU) == 1); $ja_right = $this->countModules('right'); if ( $ja_left && $ja_right ) { $divid = ''; } elseif ( $ja_left ) { $divid = '-fr'; } elseif ( $ja_right ) { $divid = '-fl'; } else { $divid = '-f'; } $tmplTools->setParam ('divid', $divid); $curidx = $tmplTools->getCurrentMenuIndex(); //if ($curidx) $curidx--; //Calculate the width of template $tmplWidth = ''; $tmplWrapMin = '100%'; switch ($tmplTools->getParam(JA_TOOL_SCREEN)){ case 'auto': $tmplWidth = '97%'; break; case 'fluid': $tmplWidth = intval($tmplTools->getParam('ja_screen_width')); $tmplWidth = $tmplWidth ? $tmplWidth.'%' : '90%'; break; case 'fix': $tmplWidth = intval($tmplTools->getParam('ja_screen_width')); $tmplWrapMin = $tmplWidth ? ($tmplWidth+1).'px' : '751px'; $tmplWidth = $tmplWidth ? $tmplWidth.'px' : '750px'; break; default: $tmplWidth = intval($tmplTools->getParam(JA_TOOL_SCREEN)); $tmplWrapMin = $tmplWidth ? ($tmplWidth+1).'px' : '751px'; $tmplWidth = $tmplWidth ? $tmplWidth.'px' : '750px'; break; } $tmplTools->setParam ('tmplWidth', $tmplWidth); $tmplTools->setParam ('tmplWrapMin', $tmplWrapMin); //Main navigation $ja_menutype = $tmplTools->getParam(JA_TOOL_MENU, 'css'); $jamenu = null; if ($ja_menutype && $ja_menutype != 'none') { $japarams = new JParameter(''); $japarams->set( 'menutype', $tmplTools->getParam('menutype', 'mainmenu') ); $japarams->set( 'menu_images_align', 'left' ); $japarams->set( 'menupath', $tmplTools->templateurl() .'/ja_menus'); $japarams->set('menu_title', 0); $tmplTools->loadMenu($japarams); } //End for main navigation $layout = $tmplTools->getLayout (); if ($layout) { $tmplTools->display ($layout); } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gomnam_44468 0 ارسال شده در خرداد 91 باتشکر از جناب آقای صفرعلی پور بخاطر اصلاحی رو که انجام دادند. ولی همچنان منتظریم.:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز ممکنه در قسمت پارامترهای قالب باشه به قسمت مدیریت قالب ها رفته و روی قالب مورد نظر کلیک کنید درسمت چپ پارامترهای ماژول رو مشاهده می کنید که ممکنه تغییر you are here یکی از این پارامترها باشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام در فایلهای css قالبتون کد زیر را جستجو کنید .ja-breadcrums { float: right; margin-left: 0; margin-right: 10px; text-align: right; } حال به انتهای کد بالا خط زیر را اضافه کنید display: none; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر