امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام من یکری منوی فارسی درست می کنم ولی بهم ریخته نمایش داده می شود به طور مثال حروف دو ایتم به هم می چسبند اپلود شکل فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام لطفا دمو آنلاین قرار دهید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 با سلام 1- دوست عزیز اگه دموی آنلاین میذاشتید خیلی خوب میشد 2- اگه به moduletable ul li منوی مورد نظر padding بدید درست می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 این روی لوکال هاست هست فعلا نفهمیدم منظورتان چی هست میشه بیشتر توضیح بدین 2- اگه به moduletable ul li منوی مورد نظر padding بدید درست می شه یعنی چی کار کنم یک کم ساده تر موضوع را مطرح می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 خوب واسه همین میگم باید دموی آنلاین باشه برای این کار باید css بلد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز این فایل سی اس اس که گذاشتید فکر نکنم سی اس اس مورد نظر باشه چون دوتا فایل ووجود داره یه template.css و یکی template_rtl.css تو این قالبی که شما دمو گذاشتید و شما فایل template_rtl.css رو آپلود کردید ( لطفا هنگام آپلود فایل از آپلود سنتر خود جومینا استفاده کنید ) این کد رو تو فایل سی اس اس قالبتون کپی پست کنید فکر کنم مشکلتون رفع بشه .actions-rating-fav { float: right; border: 2px solid #dcdcdc; background-color: #f8f8f8; margin:auto } .actions-rating-fav a{float:right ; padding:10px;} .actions { width: 100%; float: left; clear: both; margin:0; padding: 0; vertical-align: middle; text-align: center; border-bottom: 1px dotted #ccc; } موفق و پیروز باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 من کل فایل http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13390057641.zip css را توی اپلود سنتر جوملا اپلود کردم این کدی که شما دادین را کجا باید اضافه کنم template.css یا templare_rtl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز این آدرسی که دادید باز نمیشه! بررسی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر