fun_9990 0 ارسال شده در خرداد 91 ماژولی برای ورژن 1.5 می خوام که بتونم 2-3 تا ای پی رو توش مانیتور کنم مثلا 5 دقیقه به 5 دقیقه و در صفحه ای که می زارم نشون بده فرضا ای پی 3 هاست که روش سرویس ارائه میشه به صورت مدام مانیتور بشه که مشتری ها از وضعیت لحظه ای اگاه باشن لطفا اساتید از کمکشون دریغ نکنن سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 فکر می کنم باید در سایت هایی که سرور را مانیتور می کنند عضو بشوید و یک کد نمایش بگیرید و در ماژول دستی بگذارید Average Load and Uptime Website Monitoring نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fun_9990 0 ارسال شده در خرداد 91 اینها رو دیدم اینها ظاهر اسمشون چیزی هست که گفتم اما اون توضیحی که دارم این ماژولها اونها رو ساپورت نمی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 لینک دوم را که من تست کردم ، باید اول ثبت نام کنید و بعد بکار می افته بنظرم کدش را در ماژول دستی بگذارید درست میشه و نیاز به افزونه نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fun_9990 0 ارسال شده در خرداد 91 این اون چیزی نیست که من می خوام دقت کنید این ماژول و یا شبه کدی که میده مانیتورینگ از سایت هست من می خوام یه ماژولی باشه که بعد نصب در قسمت تنظیمات ما مثلا 2 تا یا 3 تا ای پی رو وارد کنیم سپس وقتی اونو مثلا در قسمت left یا right و یا هر جای دیگه سایت قرار میدیم وقتی روی ایکن مربوط به این ماژول کلیک می کنیم یه صفحه آژآکسی باز بشه و ما بتونیم به مشتری نشون بدیم که بله هر 3 هاستینگ ما به صورت 5 دقیقه به 5 دقیقه مانیتور میشه و الان هم مثلا هر 3 در وضعیت انلاین هست و یا یکی انلایه و 2 تا افلاینه و به همین صورت خیلی به زبان ساده نوشتم اما نمی دونم دقیقا منظور منو متوجه شدین یا نه (به نظر می رسه انجمن شما انجمن قدرتمند و با سوادی باشه با توجه به نوع پاسخ گویی متفاوت شما با انجمن های دیگه به این نتیجه می رسم ) به عنوان نمونه عکسهایی از چیزی که می خوام می زارم عکس اول http://152.1.img98.net/out.php/i366859_dvv.jpg وقتی روی وضعیت سرورها کلیک می کنیم عکس دوم http://152.1.img98.net/out.php/i366860_ddddddddddd.gif امیدوارم نظورمو کامل متوجه شده باشین ( اینی که شما دادین برای مانیتورینگ سایت هست که متفاوت هست از چیزی که می خوام ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر