reelsj 0 ارسال شده در مهر 89 سلام دوستان ميخواستم بدونم ايا ماژولي وجود داره كه بتونه لينك rss سايت هاي ديگه رو نشون بده تا بشه با اون اخبار اون سايت رو نمايش داد . اگر هم با خود امكانات جوملا ميشه اين كار رو انجام داد لطفا راهنمايي كنيد . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در مهر 89 با خود جوملا میشه اینکارو به آسانی انجام داد در جوملا دو راه برای این کار است کافی بری توی قسمت مدیریت> کامپوننت > خبرخوان اونجا هم می تونی برای فید های مختلف مجموعه های مختلف مثل ورزشی ، سیاسی و .. تشکیل بدهی و فید های خبری متعلق به هر مجموعه را در قسمت خبرها اضافه کنی بعد بری قسمت مینوها و یک مینو جدید بسازی از نوع خبر خوان ها اونوقت می تونی که لینک رو هم به تمام خبرخوان ها و یا به مجموعه خاص و یا به یک خبر خوان خاص بسازی راه دوم هم اینکه که بری قسمت مدیریت ماژول ها و یک ماژول > جدید> خبر خوان درست کنی بعد هم توش لینک آر آر اس سایت طرف بدهی ( البته می توانی از کامپوننت خبرخوان حرفه ای جومینا هم استفاده کنی ) مو فق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در اسفند 89 دوستان سلام من یادمه قبلنا یک ماژولی بود که اینکارو میکرد ولی متاسفانه اونو پیدا نمی کنم. میشه یکی به من معرفی کنه و لینک دانلود بده :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 دوستان سلام من یادمه قبلنا یک ماژولی بود که اینکارو میکرد ولی متاسفانه اونو پیدا نمی کنم. میشه یکی به من معرفی کنه و لینک دانلود بده :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: ماژول نبود کامپوننت بود . چومن من چنین ماژولی ندیدم اما کامپوننت های زیادی وجود داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در اسفند 89 دانلود از سرور جومینا لینک کمکی دانلود دوستان عزیز اینم از ماژول RSS :afro::cool: گفتم قبلا دیدم ، چون در یکی از پروژه هام ازش استفاده کرده بودم. موفق باشید:thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 ممنون منم که گفته بودم ندیدم. نمیدونستم که ماژولش هم هست ممنون از اینکه لینک دادی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 89 ممنون از دوست عزیزم nadalra اگه کامپوننتی دارید اون رو هم معرفی کنید تا تستش کنیم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما می تونید از کامپوننت خبرخوان حرفه ای جومینا استفاده کنید. لینک دانلود موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 اینم یه پلاگین برای RSS لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر