eskafild 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام من دارم از عضویت خود جوملا استفاده می کنم چطور می تونم کاری کنم که اعضای سایت رو نشون بدم و وقتی رو اونها کلیک میشه مطالبشون رو بشه دید؟ اگه راهی هست که بشه بدون بلاگ ساز ها این کار رو کرد لطفا معرفی کنید کا 2 و cb بدردم نخورد، راهی ساده تر هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 فکر می کنم باید شما درخواست بدهید تا دوستان برنامه نویس بنویسند Userlist نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در خرداد 91 الآن این با چی ساخته؟ http://joojman.com/userlist.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 با افزونه جامعه مجازی CB ساخته شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در خرداد 91 میشه ماژول و پلاگین هایی که بکار برده رو بگید کدومه؟:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 CB user list این ماژول را باید روی افزونه CB نصب کنید و تنظیمش کنید یک خبر خوش هم بدهم ، اینکه بزودی نسخه جدید همراه با افزونه های مرتبط رایگان، منتشر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در خرداد 91 ببخشید چطور میشه یه صفحه ی در باره منم ایجاد کرد واسه کاربران تا همه بتونند ببینند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز شما باید در کامپوننت cb ، یک فیلد اختصاصی تکست باکس برای کاربران بسازید تا در آن جا بتوانند این عمل را انجام دهند و بعد در صفحه شخصی کاربران نمایش دهند. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر