میر-حسن 3 ارسال شده در خرداد 91 ضمن عرض ادب برای آپلود قالب توی جوملا 2.5 جایی نمیبینم. مدیریت قالبها هم میرم اما هیچ اثری از دکمه نصب قالب یا آپلود نیست:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت افزونه ها موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در خرداد 91 همون راه حل جناب فرحزادیان به نظر دست میاد ولی موقع فراخانی پیغام ناتوانی در یافتن میده چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehriz 0 ارسال شده در خرداد 91 همون راه حل جناب فرحزادیان به نظر دست میاد ولی موقع فراخانی پیغام ناتوانی در یافتن میده چه کنم؟ فایل قالب مورد نظر را انتخاب کنید و بروی باگذاری|نصب کلیک کنید.چنانجه ایرادی در بسته مورد نظرتون نباشه نصب خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در خرداد 91 بزرگوار فایل دانلودی مشکل نداره قالب اردیبهشته که توی سایت جومینا موجوده و خیلیا دانلود کردن و نصب کردن فایل زیپ رو باید انتخاب کنم دیگه؟ یا باید اکسترکت کنم؟:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام از سالم بودن فایل قالب اطمینان حاصل کنید مسیرهای tmp و cache رو بررسی کنید که قابل نوشتن باشند اگر همه چیز درست بود و مشکل پابرجا بود ftp رو ست وفعال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام فایل رو از حالت zip خارج کرده و دوباره زیپ کنید. شاید حل شد با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 همان فایل زیپ رو باید انتخاب کنید البته بعد از دانلود ابتدا باید از حالت فشرده خارج کنید و بعد درون ان فایل اصلی قالب بصورت فشرده هست که باید اون رو به همون صورت فشرده انتخاب و نصب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در خرداد 91 یک نکته ای که هست اینه که فایل جوملا 2.5 که از جومینا دانلود کردم و الان با موفقیت نصب کردم configuration.php نداره. که بخام دسترسی 777 بهش بدم. شاید هم من پیداش نکردم. www.zasco.co.cc فایل دانلودی قالب اردیبهشت کامله و هیچ مشکلی نداره پوشه های tmp و cache هم سالمن. در قسمت مدیریت افزونه ها/اخطارها نوشته شده: پوشه موقت تنظیم نشده است پوشه موقت جوملا محلی است که در هنگام نصب افزونه ها هر فایل در آنجا آپلود میشود در صورتی که این پوشه در فایل configuration.php وجود نداشته باشد، جوملا از نصب افزونه عاجز خواهد بود '%s' همچنین این پوشه باید دارای دسترسی قابل نگارش نیز باشد و مسیر آن مشخص شده باشد configuration.php روپیدا کردم.چه طور سطح دسترسی 777 براش تعیین کنم؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 فایل کانفیگ رو بعد از نصب باید داشته باشید اگر این فایل بصورت اتوماتیک بعد از نصب ایجاد نشه در مرحله آخر کدی برای شما ساخته میشه که باید بصورت دستی فایل کانفیگ رو ایجاد و اون کد رو درونش قرار دهید منظور از پوشه موقت نیز همان پوشه tmp می باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در خرداد 91 جناب فرحزادیان بزرگوار اتفاق عجیب و غریبی که الان داره میفته اینه که به نظر میاد با وارد کردن غلط پسورد ftp عملیات با موفقیت انجام میشه اما پسورد درست رو که وارد میکنم انجام نمیشه یک ماژول هم آپلود کردم که خطای داده شده رو مشاهده میفرمایی.اما آپلود رو با موفقیت انجام داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 در حال حاضر ftp رو کلا غیر فعال کنید ببینید باز مشکل دارید یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در خرداد 91 آقا یک دنیا و آخرت تشکر اینم حل شد میشه بفرمایی مشکل از کجا بود سوال آخر امشبم اینکه: www.zasco.co.cc/?tp=1 موقعیتهای قالب رو نشون نمیده ممنونم.علی علیه السلام نگهدارت باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با توجه به مواردی که در برخی سرورها اعمال میشه نیاز به فعال بودن ftp نیست و اگر فعال باشه به خاطر همون تنظیمات امنیتی که اعمال شده با مشکل روبرو میشید همانطور که شما شدید در مورد سوال جدید میبایست در تاپیک جدید مطرح کنید (البته در مورد مشاهده موقعیت ها در جوملا 2.5 چندبار بحث و راه کار ارائه شده که با کمی جستجو قطعا نیازی به ایجاد تاپیک جدید نخواهید داشت...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر