amir23 5 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من يك ساب دامين دارم رو سايتم كه يك ديتا بيس جداگانه داره. حالا چطوري ميتونم از ساب دامينم بكاپ بگيرم؟ هرچقدر گشتم فقط امكان بكاپ گرفتن از دامين اصلي وجود داشت نه ساب دامين!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام 2 راه دارید: 1. افزونه بک آپ گیری مثل آکیبا رو نصب کنید و توسط اون بک آپ بگیرید که این بک آپ شامل کل سیستم جوملای شما می شه و براحتی می تونید اجراش کنید (البته اگر سیستم مدیریت محتواتون جوملاست اگر نه راه کار شماره 2) 2. بصورت دستی اقدام به بک آپ گیری و اجراش کنید (دایرکتوری جدا و دیتابیس هم جدا) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در خرداد 91 ممنونم آقاي فرحزاديان. راستش ميدونم چطوري از سايت اصليم بكاپ بگيرم: 1. full back up 2. home directory 3.mysql database 4. email اين چهاتا رو ميتونم بكاپ بگيرم اما انگار اين ها همگي مال دامين اصلي هستن. ميخوام از ساب دامينم هم يك بكاپ داشته باشم. اونو چكارش كنم قربان؟ كجا بايد مشخص كنم كه مثلا full back up از ساب دامينم گرفته بشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 عرض کردم خدمتتون ! از این طریق که خودتون فرمودید می تونید فول بک آپ بگیرید که شامل دامنه اصلی و همه موارد می شه که ساب دامین هم جزء ش هست (کل اطلاعات شما در هاست) ولی اگر تنها از ساب دامین بخواهید فول بک آپ بگیرید همون 2 راهی رو دارید که در ارسال قبلی عرض کردم موفق باشید 1 واکنش ها : abas_too نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام برای بک آپ گیری بصورت دستی ابتدا وارد پوشه ای که مربوط به ساب دامینتون هست بشید و فایلها و پوشه های موردنظر رو انتخاب کنید و اونها رو زیپ کنید . این شد بک آپ گیری از فایلها و پوشه ها . البته یه نکته هم اینکه قبل از ورود به فایل منیجر نمایش فایلها و پوشه های مخفی رو هم فعال کنید تا از این موارد هم بتونید بک آپ بگیرید که نمونه بارزش فایل htaccess. میباشد برای بک آپ گیری از دیتا بیس هم از طریق phpmyadmin وارد دیتابیستون بشید و از طریق تب Export اقدام به بک آپ گیری کنید . اگر حجم جداول دیتابیستون بالا هستش بهتره کم کم از جداول بک آپ تهیه کنید تا بعد به هنگام بازگردانی مشکلی نداشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : abas_too نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر