rose 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام هنگام نصب جوملا روی هاست با ارور زیر برخورد کردم: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8` چه مشکلی وجود داره؟ لطفا راهنمایی کنید.:002: ( جوملا 1.5.26 رو از سرور جومینا دانلود کردم و پایگاه داده هم در سی پنل ساختم!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز شما به این مسیر برو Joomlafolder/installation/sql/mysql/joomla.sql وفایل joomla.sql رو باز کن و کلمه ENGINE=MyISAM رو جایگزین تمام کلمات TYPE=MyISAM کن موفق باشی :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز شما به این مسیر برو Joomlafolder/installation/sql/mysql/joomla.sql وفایل joomla.sql رو باز کن و کلمه ENGINE=MyISAM رو جایگزین تمام کلمات TYPE=MyISAM کن موفق باشی :002: ممنون که راهنمایی کردید.:002: می شه توضیح بدید که چرا این پیام رو می ده؟ ( آخه قبلا که جوملا نصب می کردم- تحت شرایط یکسان- این پیام رو نمی داد!!!):s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 دقیق نمی دونم واسه من همچین مشکلی نداره چون چند تا نسخه متفاوت جوملا 1.5.26 نصب کردم ، فکر می کنم از دیتابیس باشه وقتی که دیتابیستونو ایجاد می کنید connection collation باید رو utf-8 تنظیم باشه موفق و پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در خرداد 91 دقیق نمی دونم واسه من همچین مشکلی نداره چون چند تا نسخه متفاوت جوملا 1.5.26 نصب کردم ، فکر می کنم از دیتابیس باشه وقتی که دیتابیستونو ایجاد می کنید connection collation باید رو utf-8 تنظیم باشه موفق و پیروز باشید. منم قبلا جوملا 1.5.26 رو برای یه سایت دیگم نصب کردم و مشکلی نداشته. دیتابیس هم در «mySQL databases» ایجاد می کنم . این که گفتید (وقتی که دیتابیستونو ایجاد می کنید connection collation باید رو utf-8 تنظیم باشه) کجا باید تنظیم بشه؟ در phpmyadmin گزینه ی MySQL connection collation روی utf8-general-ci هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام زبانش درست هست عزیز شما هنوز با این مشکل روبرو هستید یا رفع شده!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام زبانش درست هست عزیز شما هنوز با این مشکل روبرو هستید یا رفع شده!؟ موفق باشید سلام بله با وجود درست بودن زبان این ارور رو می داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در خرداد 91 اگه طبق گفته ی دوستمون عمل کنم : "فایل joomla.sql رو باز کن و کلمه ENGINE=MyISAM رو جایگزین تمام کلمات TYPE=MyISAM کن" هیچ مشکلی رو در آینده ایجاد نمی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 یکبار دیگه هم بسته جوملا 1.5.26 رو دانلود و نصب کنید اگر باز مشکل داشت می تونید راهی که دوست عزیزمون اشاره کردند رو هم تست کنید... اگر نتیجه نگرفتید پست 8 همین تاپیک... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در خرداد 91 دست همگی درد نکنه. :002: با راهنمایی دوست خوبمون مشکل حل شد. ولی آخرش نفهمیدم که مشکل از کجا بوده، چون من همین نسخه ی جوملا رو روی هاستی مشابه نصب کردم و مشکلی نداشتم!!:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 فکر می کنم به خاطر اینه که MySQL شما نسخه 5.5 هست و این کلمه تو این نسخه ساپورت نمیشه! موفق باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در خرداد 91 فکر می کنم به خاطر اینه که MySQL شما نسخه 5.5 هست و این کلمه تو این نسخه ساپورت نمیشه! فکر نمی کنم به این دلیل باشه چون یه سایت دیگه که با جوملا ساختمش هم MySQL ش 5.5.22 بوده و مشکلی با این کلمه هم نداشته:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در خرداد 91 از پشتیبان فنی هاستم سؤال کردم، گفت که در اپدیت جدید MySQL این مشکل وجود داره. با تشکر مجدد از همگی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر