ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام من یک قالب میخوام دقیقا مانند است سایت http://tirage.ir ممنون میشم کمک کنید توی این عکس هم موقیت کلاس های قالب رو با خط قرمز مشخص کردم هزینش هم تقدیم می کنم گرون نگید زیاد...کمی عجله ای هم هست. سازگاریش یا مرورگرها هم مهم هستش مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 "درخواست" این قالب خیلی ساده هست شما میتونید هم از قالب های موجود با کمی تغییرات استفاده کنید و یا به سادگی با نرم افزارهای قالب ساز جوملا بسازید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 تشکر میکنم اما دانششو ندارم و برای این قالب عجله هم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام همونطور که دوستمون گفتن خودتونم میتونید انجام بدید اما به هر حال براتون میتونم انجام بدم، پیام خصوصی ارسال کردم با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر