arashasadi 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام.خسته نباشید. آقا من بسته نصبی فالب کمیر رو نصب کردم. اما وقتی میخوام به مدیریت وارد بشم,یوزر و پسورد رو که وارد میکنم,بدون هیچ اروری صفحه دوباره رفرش میشه و وارد مدیریت نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از اطمینان از سالم و کامل بودن بسته نصبی مجدد اقدام به نصب اش کنید و در وارد کردن اطلاعات ورود به ادمین دقت کنید با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashasadi 0 ارسال شده در خرداد 91 آقا چک کردم.رو لوکال هم نصب کردم.مشکلی نداره اما رو هاست اینطور میشه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 !!! در صورت تمایل اطلاعات هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashasadi 0 ارسال شده در خرداد 91 آقا ارسال کردم. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام بررسی شد مصرف هاست شما از حد مجاز گذشته ! ابتدا حجم هاست خود را ارتقاء دهید و مجدد اقدام به نصب این بسته کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین خلعنتری 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من هم با چنین مشکلی مواجه شدم لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 سلام به انجمن جومینا خوش آمدید سوال جدید در تایپیک جدید قوانین :dodgy: موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 سلام من هم با چنین مشکلی مواجه شدم لطفا کمکم کنید با سلام و وقت بخیر اگه دقیقا همین مشکل است خوب آقای فرحزادیان جواب رو گفتند :dodgy: دقت کنید :001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر