M K 2 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام من یه سوال داشتم و اون هم : این اسکریپت بخش دانلود این سایت چیه ؟ (چطور میتونم لینکها رو به همین صورت پاپ اپ در متن قرار بدم) یا آیا افزونه مشابهی برای جوملا هست که لینک رو غیر مستقیم کنه که از سایتهای دیگر نتوانند مستقیم دانلود کنند؟ ممنونم یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام بله می تونید از جی دانلود یا فوکا دانلود استفاده کنید در مورد باز شدن بصورت لایت باکس هم قبلا بحث شده می تونید از امکانات ادیتور خود جوملا استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در تیر 91 در مورد باز شدن بصورت لایت باکس هم قبلا بحث شده می تونید از امکانات ادیتور خود جوملا استفاده کنید سلام با تشکر از شما من در روش استفاده از جی دانلود مشکل دارم ! اگر ممکنه فایل فارسی سازشو لطف کنیدد ممنون میشم ودر در مورد پاپا اپ باز شدن هم راهنمایی بفرمایید. سپاس :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر