mahsol 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام . دوستان نمی دانم این جا مکان مناسبی برای پرسیدن این سوال میباشد یا خیر اما جایی بهتر پیدا نکردم . پس اگر مکان مناسبی نیست لطفا مدیران انتقال دهند . من در سایت جومینا عضو شدم . هیچ ایمیل بر مبنی مشخصات وارد شدن به سایت جومینا دریافت نکردم . الان یه ایمیل برام اومده که جناب حسینی پارسا فرستاده و فرموده است که اگر تمایل دارم به عضویت و قوانین را قبول دارم اطلاع بدم . من الان چه طوری وارد سایت بشم با اینکه هیچ مشخصاتی برای من ارسال نشده است ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در خرداد 91 سلام موقع عضویت مگه خودتون نام کاربری و پسورد انتخاب نکردید؟ با همون مشخصات وارد سایت بشید ظاهرا این ایمیل اقای حسنی پارسا برا اینه که شما برا عضویت سطح یک اقدام کنید و عضویت تون بدون سطح نمونه اگر هم اطلاعات رو فراموش کردید پایین سایت از قسمت فراموش رمز عبور و نام کاربری استفاده کنید و آدرس همون ایمیلی رو بدین که براتون پیام اومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر