yaser 4 ارسال شده در خرداد 91 چند وقت پیش سایتی خبری برای یکی از مشتریان طراحی کردم الان دو روزه با مشکل ارسال مطلب مواجه شده موقعی که مشتری میخواد مطلبی رو ارسال کنه دکمه تایید و ذخیره کار نمیکنه اما برای من فعال هست و کار میکنه، ازش خواستم مرورگرش رو تغییر بده باز نشد، از یک کامپیوتر دیگه استفاده کرد باز هم نشد اما عجیبه موقعی که خودم میخوام مطلبی رو ارسال کنم هیچ مشکلی وجود نداره (در ضمن بقیه گزینه ها مثلا لغو، پیش نمایش راهنماو.. برای مشتری فعال هست). دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید چطور مشکل رو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 ببینین این مشکل ممکنه از نسخه مرورگر مشتری باشه نه نوع مرورگرش. ورژن مرورگر خودتون و مشتری تون رو مقایسه کنین ببینین تفاوت داره یا نه. من خودم برای استفاده از یه افزونه توی نسخه 9 فایرفاکس مشکل داشتم که با ارتقاء به نسخه 10 حل شد. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در خرداد 91 فکر کنم مشکل به این خاطر باشه چون چند روز قبلش بدون هیچ مشکلی مطلب ارسال می کرد دلیل دوم اینکه از چند سیستم دیگه ( در کافی نت) هم امتحان کرد ولی مشکل همونه در حالی که من هیچ مشکلی ندارم و از پشت سیستم خودم به خوبی کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در خرداد 91 دوستان دیگه نظری ندارن؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام یک یوزر جدید با همان دسترسی که در حال حاضر دارد ایجاد کنید و با اون تست کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در خرداد 91 با سلام یک یوزر جدید با همان دسترسی که در حال حاضر دارد ایجاد کنید و با اون تست کنید... موفق باشید این کار رو کردم ولی بی فایده بود و مشکل رو حل نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام !!! کارهای زیر رو هم شما و هم اون شخص انجام بدید و مشکل رو بررسی کنید : 1. بعد از ورود به مدیریت حتما از اون خارج بشید (در عین واحد هر دو لاگین نباشید، حتما یکیتون کاملا خارج بشید) 2. محتویات پوشه های chane و tmp رو به غیر از فایل index.html حذف کنید این کار رو هم می تونید انجام بدید: در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در خرداد 91 به حمدالله مشکل برطرف شد سپاس از دوستانی که راهنمایی کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر