arsh 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام عزیزان من میخوام بکگراند سایتم که الان یک رنگ هست رو به تصویر تبدلیل کنم مانند سایت جومینا که در عکس زیر می بیندید. این تصویری هست که در سایت جوینا استفاده شده تصویری بافرمت png و اندازه 70*70 پیکسل هست میبینید که چطور در تمام بکگراند سایت کشیده شده . کجا باید این کار را بکنم . فایل css تمپلت رو چک کردم کد های مربوط به بدنه در زیر می بینید خط اول رنگ بکگراند سایت هست حالا میخوام به جای اون یک تصویر (منظورم عکس نیست) مانند سایت جومینا قرار بدم . حالا این رو باید ویرایش کنم؟؟؟ چه کدی اضافه کنم؟؟؟؟ body { background-color: #e1e1e1; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; line-height:20px; font-size:12px; color:#000; background-image: url(../images/joomina_headline-02.png); background-repeat: repeat-x; background-position:top right; margin:0 auto } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام این خط رو: background-repeat: repeat-x; تبدیل به: background-repeat: repeat; کنید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در خرداد 91 متشکر بعد تصویری که میخوام بزارم رو چکار کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام منظورتون چیه؟ شما تصویر رو بذارید تو پوشه images قالبتون بعد مثل همون کدی که برای جومیناست رو بذارید برای body سایت خودتون موفق باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در خرداد 91 اون کدی که کذاشتن کد قالب خودم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 خب شما تو پوشه images قالبتون عکس موردنظر رو اپلود کردید؟ ادرس سایتتون رو بذارید تا بررسی بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 ببينيد دوست عزيز شما بايد : 1- اون عكس رو توي پوشه images قالب تون قرار بديد. 2- سپس اون عكس رو تو css قالبتون فراخوني بكنيد. شما مثل اينكه اون عكس رو تو قالبتون تو پوشه images قرار نداديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در خرداد 91 دوستان دستتتون درد نکنه پیداش کردم خودم . متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر