mmehddi008 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من یک افزونه میخوام که وقتی یک کاربر تو سایت لوگین میکنه عکس آن (آواتار) در کنار نام آن بیاد برای جوملا 1.5:001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام می تونید با K2 اینکار رو انجام بدین یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmehddi008 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام می تونید با K2 اینکار رو انجام بدین یا علی من از کتمپاینت کی 2 استفاده نمیکنم چیز دیگه ای نیست که بشه این کار رو کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 از CB هم می تونید استفاده کنید سری هم به این لینک بزنید http://extensions.joomla.org/extensions/social-web/social-presence/profiles یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmehddi008 0 ارسال شده در خرداد 91 از CB هم می تونید استفاده کنید سری هم به این لینک بزنید http://extensions.joomla.org/extensions/social-web/social-presence/profiles یا علی مرسی اینایی رو که گفتید تست کردم جواب نداد راه دیگه ای نداره :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر جواب نداد یعنی چی؟ باب میل شما نبود یا خطا و ارور میداد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmehddi008 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر جواب نداد یعنی چی؟ باب میل شما نبود یا خطا و ارور میداد؟ با سلام نه اونا اکثرن پلاگین بودن و نمیشد برای یوزر خاص عکسی تعریف کرد یکیشون هم که میشد برای قسمت لوگین نبود و عکس نویسنده رو بالای مطالب ارسالی اون میزد من فقط یک چیزی میخوام که وقتی کسی با نام کاربریش وارد سایت میشه همونجایی که مینویسه سلام user عکس فرد رو هم نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 شما از سی بی هم استفاده کردید؟ با این افزونه میشه چون ماژول لاگین مخصوص خودش رو داره .گرنه باید در هسته جوملا و کدهاش دستکاری کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر