mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام خیلی قبل این درخواست رو داده بودم و دوستان گفتند جومینا از آلفا کانتنت استفاده میکنه. اما الان اینجور نیست. چه طور میتونم دقیقا مثل جومینا مطالب رو در صفحه اصلی نمایش بدم؟ نمیخوام از آلفا کانتنت استفاده کنم به همین خاطر دنبال راه دیگه هستم با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام میشه واضحتر توضیح بدین لااقل یه عکس بذارین بدونیم دقیقا منظورتون چیه:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام کار خاصی انجام نشده از ادیتور خود جوملا استفاده شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 ممنون جناب فرخزادیان پس چرا همه مطالب دقیقا مثل هم اند؟ و آیا افزونه ای هست که به همین صورت از ادیتور جوملا استفاده کنه؟ ----------------------------------------------------------------------------------------- ممنون جناب دفاعی مطالب رو جومینا چطور نمایش میده.به همین صورت. که یک عکس در سمت راسته و بخشی از مطلب رو نمایش داده. نمیخوام از ماژول استفاده کنم و اگه بشه از خود ادیتور جوملا استفاده کرد خوب میشه با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 در ادیتور متن صفحه اصلیتون رو درون جدول قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 عزیز پلاگین cutof رو نصب کن داخل تنظیمات میتونی تعیین کنی عکسها همشون داخل مطالب کجا قرار بگیرن و میتونی تعداد کاراکتر های نمایش در صفحه رو تعیین کنی .. مثلا 300 انتخاب کنی کلیه مطالب ارسالی رو هم اندازه همون 300 کاراکتر نمایش خواهد داد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 ممنون از شما ولی این پلاگین رو از جایی پیدا نکردم و در جوملا جهانی هم لینکش انگار خرابه میشه اینجا قرار بدید؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 با سلام داخل اپلود سنتر جومینا اپلودش کردم: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13385711981.zip مخصوصی جوملا:15: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام برای اینکار نیاز به هیچ افزونه ای ندارید و همانطور که آقای فرحزادیان هم گفتند با خود ادیتور میشه اینکار رو انجام داد اگه جستجو میکردید قطعا" به نتیجه میرسیدید من قبلا طریقه انجام این کار رو در تاپیک زیر توضیح دادم http://forum.joomina.ir/thread-13497.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 با سلام برای اینکار نیاز به هیچ افزونه ای ندارید و همانطور که آقای فرحزادیان هم گفتند با خود ادیتور میشه اینکار رو انجام داد اگه جستجو میکردید قطعا" به نتیجه میرسیدید من قبلا طریقه انجام این کار رو در تاپیک زیر توضیح دادم http://forum.joomina.ir/thread-13497.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون از شما.اما من دنبال راهی هستم که اتوماتیک این کار انجام بشه.به همه نویسنده ها نمیشه گفت اینو رعایت کنند. راهنمایی بفرمایید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 به عنوان یه پیشنهاد میتونین یه مطلب خودتون برای صفحه اول مطالبتون آماده کنین و کدشو به نویسنده ها بدین تا فقط برای قرار دادن مطلب، بعد افزودن کد، متون و عکس رو ویرایش کنن. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر