omid_red_19 3 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خدمت دوستان من طبق فیلم آموزشی که در سایت بود بک سری فیلد به قسمت ثبت نام سایت اضافه کردم.این قسمت های به قسمت ثبت نام سایت اضافه شده در قسمت پایگاه داده هم دخیره میشه اما مشکل اینجاست که در قسمت admin سایت این فیلد نمایش داده نمیشه چند بار هم تکرار کردم اما نمیشه.میشه لطفا راهنمایی کنید؟ لینک ثبت نام در سایت http://www.ihma.ir/index.php?option=com_user&view=register کد php در admin: <?php defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); ?> <?php JHTML::_('behavior.tooltip'); ?> <?php $cid = JRequest::getVar( 'cid', array(0) ); $edit = JRequest::getVar('edit',true); $text = intval($edit) ? JText::_( 'Edit' ) : JText::_( 'New' ); JToolBarHelper::title( JText::_( 'User' ) . ': [ '. $text .' ]' , 'user.png' ); JToolBarHelper::save(); JToolBarHelper::apply(); if ( $edit ) { // for existing items the button is renamed `close` JToolBarHelper::cancel( 'cancel', 'Close' ); } else { JToolBarHelper::cancel(); } JToolBarHelper::help( 'screen.users.edit' ); $cparams = JComponentHelper::getParams ('com_media'); ?> <?php // clean item data JFilterOutput::objectHTMLSafe( $this->user, ENT_QUOTES, '' ); if ($this->user->get('lastvisitDate') == "0000-00-00 00:00:00") { $lvisit = JText::_( 'Never' ); } else { $lvisit = JHTML::_('date', $this->user->get('lastvisitDate'), '%Y-%m-%d %H:%M:%S'); } ?> <?php echo JText::_( 'User Details' ); ?> <?php echo JText::_( 'Name' ); ?> <?php echo JText::_( 'Username' ); ?> <?php echo JText::_( 'Email' ); ?> <?php echo JText::_( '???' ); ?> <?php echo JText::_( 'tahsilat' ); ?> <?php echo JText::_( 'New Password' ); ?> <?php if(!$this->user->get('password')) : ?> <?php else : ?> <?php endif; ?> <?php echo JText::_( 'Verify Password' ); ?> <?php if(!$this->user->get('password')) : ?> <?php else : ?> <?php endif; ?> <?php echo JText::_( 'Group' ); ?> <?php echo $this->lists['gid']; ?> <?php echo JText::_( 'Block User' ); ?> <?php echo $this->lists['block']; ?> <?php echo JText::_( 'Receive System Emails' ); ?> <?php echo $this->lists['sendEmail']; ?> <?php echo JText::_( 'Register Date' ); ?> <?php echo JHTML::_('date', $this->user->get('registerDate'), '%Y-%m-%d %H:%M:%S');?> <?php echo JText::_( 'Last Visit Date' ); ?> <?php echo $lvisit; ?> <?php echo JText::_( 'Parameters' ); ?> <?php $params = $this->user->getParameters(true); echo $params->render( 'params' ); ?> <?php echo JText::_( 'Contact Information' ); ?> <?php if ( !$this->contact ) { ?> <?php echo JText::_( 'No Contact details linked to this User' ); ?>: <?php echo JText::_( 'SEECOMPCONTACTFORDETAILS' ); ?>. <?php } else { ?> <?php echo JText::_( 'Name' ); ?> <?php echo $this->contact[0]->name;?> <?php echo JText::_( 'Position' ); ?> <?php echo $this->contact[0]->con_position;?> <?php echo JText::_( 'Telephone' ); ?> <?php echo $this->contact[0]->telephone;?> <?php echo JText::_( 'Fax' ); ?> <?php echo $this->contact[0]->fax;?> <?php echo JText::_( 'Misc' ); ?> <?php echo $this->contact[0]->misc;?> <?php echo JText::_( 'Image' ); ?> '<?php echo JText::_( 'Components -> Contact -> Manage Contacts' ); ?>' <?php } ?> <?php if (!$this->me->authorize( 'com_users', 'email_events' )) { ?> <?php } ?> <?php echo JHTML::_( 'form.token' ); ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام http://forum.joomina.ir/thread-5143.html http://forum.joomina.ir/thread-3207.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در خرداد 91 آقای فرحزادیان من این دو بحث رو پیگیری کرده بودم قبلا اما به نتیجه نرسیدم من طبق همون فیلم که داخل سایت هست انجام دادم همه چیز درسته فقط در قسمت مدیریت جوملا و قسمت مدیریت کاربران این فیلد ها نیست بقیه قسمت ها درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز این روش بارها تست شده من خودم چند بار انجام داده طبق همون اموزش شما حتما جایی اشتباه کردی حالا کش مرورگر و جوملات رو پاک و دوباره امتحان کن و با مرورگر دیگه هم ببین موفق باشی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در خرداد 91 آقای دفاعی شاید تا الان 4 5 بار انجام دادم از ابتدا.همش درسته به جز قسمت مدیریت جوملا.اگه اشتباهی باشه باید توی مرحله ای که com-user داخل پوشه administrator توی اون قسمت اشتباه شده باشه درسته؟ممکنه بع خاطر کاموپوننت access_level این مشکل به وجود اومده باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام همانطور که قبلا اشاره شده روشی که آموزش داده شده مشکلی ندارد... شاید... حالا برای اطمینان می تونید افزونه مورد نظرتون رو غیر فعال کنید و مشکل رو بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در خرداد 91 مشکل از کاموپوننت access_level بود حذفش که کردم درست شد.من واسه گروه بندی اعضای سایت و محدود کردن اونها به کاموپوننت access_level احتیاج دارم.چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟آیا باید توی تنظیمات کامپوننت تغییر ایجاد بشه تا اطلاعات رو از دیتابیس بخونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر