شاه کرمی 4 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان خوبم من 2 تا سوال در مورد هاستم داشتم که هر چه گشتم جوابی پیدا نکردم سوال 1- من چطور میتونم سایتی که بروی هاست ست شده رو تغییر بدم ؟ مثلا هاست روی bargh.in ست شده و من میخوام تغییرش بدم به teknic.ir به عکس زیر توجه کنید عکس مورد نظر سوال 2- من سایتمو روی دامنه BARGH.IN راه اندازی کردم و حالا میخوام اسم سایتو به TEKNIC.IR تغییر که نمیدونم باید چکار کنم ؟ از دوستان عزیز خواهش در صورت اطلاعات کافی منو رو راهنمای بفرماین با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر دوست عزیز سوال 1 یه مقدار گنگ است!:exclamation: فکر کنم هر دو سوالتون یکی باشه. باید با مدیر هاستتون تماس بگیرید و بهش بگید دومین اصلی رو تغیر بده. راحت تره. امیدوارم مشکلتون حل بشه :64 (1): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز اگه اشتباه نکنم باید با ادمین هاستتون تماس بگیرید اول باید ببینید ایا این ادرس یا دامنه ازاد هستن که شما بخوایید تغیرش بدید! اما در کل باید از جایی که هاست و دامنه رو خریداری کردیدی اطلاع بدید چون اونا راحت تر میتونن راهنمایی کنن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در خرداد 91 نه دوست عزیز به نظرم گنگ نیست به هیچ عنوان شاید به نظر من اینطور باشه بذار نظرات بقیه دوستان رو بدونیم من خودم میخوام تغییر بدم و به نظرم هر دو سوال یکی نیست شاید به نظر شما یکی باشه و من میخوام خودم یاد بگیرم تا اینکه بخوام تیکت بزنم و جواب بگیرم با تشکر دوست عزیز اگه اشتباه نکنم باید با ادمین هاستتون تماس بگیرید اول باید ببینید ایا این ادرس یا دامنه ازاد هستن که شما بخوایید تغیرش بدید! اما در کل باید از جایی که هاست و دامنه رو خریداری کردیدی اطلاع بدید چون اونا راحت تر میتونن راهنمایی کنن! دوست عزیز این دامنه ها مال خودم میباشن و ثبت شده به اسم خودم هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 نه دوست عزیز به نظرم گنگ نیست به هیچ عنوان شاید به نظر من اینطور باشه بذار نظرات بقیه دوستان رو بدونیم من خودم میخوام تغییر بدم و به نظرم هر دو سوال یکی نیست شاید به نظر شما یکی باشه و من میخوام خودم یاد بگیرم تا اینکه بخوام تیکت بزنم و جواب بگیرم با تشکر داداشه گلم تغیییر دادن این چیز ها دست شما نیست! شما باید به مدیر هاستتون تیکت رو ارسال کنید و درخواسستون رو بدید!اون وقت اونا هستن که کار شما رو درست میکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر