alim123 10 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان کسی میدونه چیجوری میشه موقعیت کامپوننت رو در قالب شرطی کرد موقعیت ماژولها که به سادگی امکان پذیره اما من تو شرطی سازی موقعیت نمایش کامپوننت مشکل دارم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز شرطی سازی فقط برای ماژول هاست! کامپوننت را که نمی شه شرطی اش کرد! ببینید کامپوننت با کد زیر فراخوانی میشه: حالا اگه نباشه نشون داده نمی شه. حالا شما کجایش را می خواهید شرطی کنید؟ شما دقیقا می خواهید چکار کنید؟ ببینید اگر شما می خواهید اگر کامپوننت نبود نمایش ندهد ، به صورت پیش فرض همینطور است. اگر هم div خاصی هست که شما می خواهید حذف بشه ، باید از همون کد های شرطی سازی ماژول استفاده کنید. لطفا بیشتر توضیح بدید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در خرداد 91 از توجهتون ممنونمیدونم یا این کد ها فراخوانی میشن اینا درستاما گاهی میخواد کسی در صفحه ای نمایش مطلب یا کامپوننت نداشته باشه و در صفحه دیگه ای داشته باشه .درسته که اگر بطور پیشفرض در صفحه ای مطلب یا کامپوننتی اختصاص داده نشده باشه مطالب نمایش داده نمیشه اما همون دایو وجود داره و یک فضایهر چند کوچک ولی خالی رو نمایش میده و این در برخی موارد زیاد جالب نیست . درواقع من میخوام وقتی مطلب نمایش داده نمیشه اون دایو مربوطه همنمایش داده نشه . که هر کاری کردم نشد .میشه کاری کرد که در صورت اختصاص ندادن کامپوننت یا مطلب به اون موقعیت کلا اون دایو نمایش داده نشه درست مث موقعیت ماژولها؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام برای اینکار می تونید از کد پی اچ پی زیر استفاده کنید <?php $menu = & JSite::getMenu(); if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) { echo ''; } else echo ' '; ?> به جای این کدهای دایو که من گذاشتم شما اون دایوی رو قرار بدید که نمی خواین نمایش داده بشه با این کد می تونید مطالب رو فقط در صفحه اصلی یا برعکس نمایش بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 با سلام منم همین مشکل رو دارم اما کدی که اقای دفاعی نوشتن درست نمایش داده نمیشه لطفا کسی اگه بلده یکبار دیگه این کد رو بنویسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 با سلام منم همین مشکل رو دارم اما کدی که اقای دفاعی نوشتن درست نمایش داده نمیشه لطفا کسی اگه بلده یکبار دیگه این کد رو بنویسه شما به جای اینکار میتونید از css و استایل اختصاصی استفاده کنید. نیازی نیست template رو دست کاری کنید. فقط کافی با استایل اختصاصی ماژول مورد نظر رو display:none کنید. در مورد استایل اختصاصی اگر نیاز هست توضیح بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 92 بحث در مورد کامپوننته نه ماژول اخویی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 بحث در مورد کامپوننته نه ماژول اخویی برادرعزیز یا به قول شما اخوی، کامپوننت هم در آخر تو یه div یا یه paragraph یا یه چیزی نمایش داده میشه دیگه ؟ از آسمون که نمیاد . اونم id و class داره. یه HTML Element هست و میتونی یه کاری کنی که دیده نشه . تازه به نوعی در واقع یک ماژول منتها به صورت پیش فرض توی قالب گذاشته شده ، مثل ماژول message . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) درود بر شما تیرداد جان فکر کنم مشکل رو خوب متوجه نشدی دوست مون میخواد اگر صفحه اصلی بود کامپوننت فراخوانی بشه ولی اگر نبود اصلن فراخوانی نشه اگر تو css بدی کلن می پره که برادر $menu = & JSite::getMenu(); if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) { A } کد بالا چک می کنه اگر منوی پیشفرض بود مثلن A رو اجرا کن حالا جای A می تونی کد فراخوانی کامپوننت رو بذاری. حالا اگر فقط صفحه اصلی بود کامپوننت نمایش داده میشه اگر می خوای دقیقن بر عکس باشه یعنی غیر از صفحه اصلی تمامی صفحات نمایش داده بشه کد زیر رو وارد کن if ($menu->getActive() != $menu->getDefault()) { A } ویرایش شده دی 92 توسط محمدحسین میری 1 واکنش ها : ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) درود بر شما تیرداد جان فکر کنم مشکل رو خوب متوجه نشدی دوست مون میخواد اگر صفحه اصلی بود کامپوننت فراخوانی بشه ولی اگر نبود اصلن فراخوانی نشه اگر تو css بدی کلن می پره که برادر $menu = & JSite::getMenu(); if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) { A } کد بالا چک می کنه اگر منوی پیشفرض بود مثلن A رو اجرا کن حالا جای A می تونی کد فراخوانی کامپوننت رو بذاری. حالا اگر فقط صفحه اصلی بود کامپوننت نمایش داده میشه اگر می خوای دقیقن بر عکس باشه یعنی غیر از صفحه اصلی تمامی صفحات نمایش داده بشه کد زیر رو وارد کن if ($menu->getActive() != $menu->getDefault()) { A } نه نمی پره، اگر شما از کلاس اختصاصی استفاده کنید برای هر صفحه می بینید که نمی پره ، اگر می خواید آموزش بدم. به دو روش، یکی ابداع خودم . و دیگری امکان جوملا. ولی به شرطی که مهم کنید آموزش رو که همه استفاده کنن و زود نره پایین. قبوله ؟ ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 نه نمی پره، اگر شما از کلاس اختصاصی استفاده کنید برای هر صفحه می بینید که نمی پره ، اگر می خواید آموزش بدم. به دو روش، یکی ابداع خودم . و دیگری امکان جوملا. ولی به شرطی که مهم کنید آموزش رو که همه استفاده کنن و زود نره پایین. قبوله ؟ در مورد مهم کردن شوخی کردم. هر تصمیمی شما بگیرید ما اطاعت می کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما چرا که نه. ولی تاپیک پایین نره دیگه نمیشه کاری کرد. ولی خوش حال می شویم که علم تون رو در اختیار جومینایی ها قرار بدید. در بخش مربوطه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 92 دوستان اگر می خواین اون دایو موردنظر در صورت غیرفعال بودن ماژول نمایش داده نشه باید دایو مربوط رو داخل کد زیر قرار بدید <?php if($this->countModules('right')) : ?> <?php endif; ?> منتهی به جای right باید اسم موقعیت موردنظرتون رو بنویسید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 آموزش مخفی کردن کامپوننت در یک صفحه خاص 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h.royaa 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان کسی میدونه چیجوری میشه موقعیت کامپوننت رو در قالب شرطی کرد موقعیت ماژولها که به سادگی امکان پذیره اما من تو شرطی سازی موقعیت نمایش کامپوننت مشکل دارم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم سلام من یک تازه کار هستم . و الان یه مشکل دارم اینکه نتایج جستجو در تمامی صفحات نمایش داده میشه و من میخوام فقط در منو نتایج نمایش داده بشه . حالا چظوری باید شرط بزارم اگر کامپوننت نتایج بود نمایش داده نشه وبقیه کامپوننت ها نمایش داده بشن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 لطفا طبق قوانین سوال را در تاپیک جدید مطرح کنید و همچنین واضح تر بیان کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر