alireza10025 6 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوستان گرامی من هنگامی که از طریق آیکون pdf موجود در صفحه کاربری اقدام به ذخیره مطلب میکنم فایل مربوطه به هم چسبیده ذخیره میشود و جالب است حالا که روی همین صفحه آنرا کپی کردم که شما ببینید آن ایراد را ندارد میتوانید بفرمائید علت چیست؟ دوستان لطفا از سایت www.negarstan.com یک مطلب را ذخیره بفرمائید ببینید شما هم همین مشکل را دارید یا ایراد از نرم افزار من است با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در خرداد 91 با سلام. من چک کردم مشکلی نداشت. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز من adobe reader 8 دارم فکر میکنید مشکل از آن است ؟ همانطور که گفتم کلمات به هم چسبیده هستند ولی من هنگامی که از داخل pdf ذخیره شده متن را کپی میکنم و داخل مثلا همین صفحه برای دیدن شما کپی کردم ایراد مربوطه را نداشت لطفا دوستانی که میدانند راهنمایی بفرمایند با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز من adobe reader 8 دارم فکر میکنید مشکل از آن است ؟ همانطور که گفتم کلمات به هم چسبیده هستند ولی من هنگامی که از داخل pdf ذخیره شده متن را کپی میکنم و داخل مثلا همین صفحه برای دیدن شما کپی کردم ایراد مربوطه را نداشت لطفا دوستانی که میدانند راهنمایی بفرمایند با سپاس خوب شما با یه pdf readerدیگه امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟ با این حساب اشکال از نرم افزرتونه. چون من مشکلی ندارم. البته فونتش خیلی بده. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر