alireza10025 6 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و احترام من از آخرین نسخه جوملا 1.5 استفاده می کنم. در قسمت ارسال صفحه به دوستان، وقتی صفحه را ارسال میکنی ارسال انجام میشود و آنرا هم دریافت میکند اما گیرنده ایمیل ،لینکی رو دریافت نمیکنه و فقط عبارت زیر مشاهده میشه. مشکل چیه؟ این یک ایمیل از طرف (نگارستان) ارسال شده توسط (علیرضا فروغی). شما در صورت تمایل میتوانید لینک را بررسی کنید : alireza10025@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام شما از جوملا کدوم تیم استفاده می کنید؟ تغییری در جوملاتون دادید؟ با قالب پیش فرض هم امتحان کنید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و احترام دوست عزیز من از جوملای جوملا فارسی استفاده میکنم البته فکر میکنم و نمیدانم از کجا میتوانم اینرا بفهمم با قالب پیش فرض هم همین مشکل وجود دارد و در جوملا تغییری نداده ام میتوانید خودتان امتحان بفرمائید www.negarstan.com باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوستان این مشکل ما گویا اینطوری حل نمیشه آیا افزونه ای وجود داره که کاربر بتونه مثل اشتراک مطلب درشبکه های اجتماعی ، یک مطلب را به ایمیل دوستان خودش ارسال کنه . چون من افزونه اشتراک مطالب در شبکه های اجتماعی را دارم و خیلی هم خوب کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر