M K 2 3 ارسال شده در خرداد 91 مشکل در mod_roktabs سلام من mod_roktabs رو از سایتش گرفتم و نصب کردم اما مثل اونی که تو سایت جوملافارسی کار نمیده! نه راست چین میشه با اینکه گذاشتم رو چیدمان راست. نه در شروع اول متنی نشون میده و ... ممنون میشوم اگر نسخه فارسی اش رو داشته باشید بگذارید. یا یه چیز حرفه ای بهتر .... یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز من هم قبلا کمی با این افزونه کار کردم و خیلی دردسر داره. من خودم به شخصه از پلاگین tabber استفاده می کنم و به شما هم پیشنهاد می کنم از همین کامپوننت استفاده کنید! موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام ممکنه یک چیز حرفه ای تر معرفی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز با اطمینان می تونم بگم این پلاگین از حرفه ای ترین هاست. منظورم پلاگین tabber هست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در خرداد 91 خوب اگر زحمتی نیست بینک دانلود نسخه حرفه ای شو بزارید ممنون میشوم. :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام با یه جستجو ساده تو گوگل پیدا میشد:dodgy: http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/article-elements/articles-tabs/14493 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام این نسخه معمولیه نسخه حرفه ایش رو عرض کردم! :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز اینجا رو ببینید http://www.nonumber.nl/extensions/tabber#download نسخه حرفه ایش تجاری و باید بخریدش اینجا هم از وارز پشتیبانی نمیشه:001: موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در خرداد 91 می بخشید خوب اگر دوستی داره بگه من ایمیل میدم خدمتش! که قوانین هم پا برجا بمونه :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در خرداد 91 می بخشید خوب اگر دوستی داره بگه من ایمیل میدم خدمتش! که قوانین هم پا برجا بمونه :cool: کلا توصیه می کنم می کنم دنبال افزونه تجاری نال شده نباشی حتی افزونه رایگان کد شده هم استفاده نکن حتی اگه بهترین باشه در مورد تجاری ها در صورتی استفاده کن که با کد هاش آشنایی داشته باشی و بتونی قبل از استفاده برسیش کنی چون خیلی از سایتای نال کننده فقط برای قرار دادن فایل شل یا باگ افزونه های تجاری رو نال می کنند البته هستند بعضی از سایتهایی که برای بازدید بیشتر این کار رو می کنند و خیلی هم خوشنامند برات پ خ گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر