naser_847 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من اسکریپت چت Pro Chat Room رو روی لوکال با برنامه xampp نصب کردم همه چیزش درست کار می کنه ولی نمی دونم چرا صدا هاش کار نمی کنه منظورم اینه که وقتی وارد یا خروج از چت می شی یه صدایی باید بده یا زمانی که پیام ارسال می کنی باید صدای زنگ بده ولی نمی ده وقتی روی wamp نصب کرده بودم صدا می داد توی فایل تنظیماتش هم رفتم کد های صدا فعال بودن لطفاً منو راهنمایی کنید روی هاست هم به موقعش نصب می کنم شما بفرمایید چرا روی xampp این مشکلو داره ولی روی wamp مشکل نداره؟ علت چیست؟ شاید مشکل از ویندوز من باشه؟ ویندوزم نسخه goold هست بدون سرویس پک خواهشن یه نفر بیاد این اسکریپت رو روی xampp نصب کنه کنه ببینه همین مشکلو داره یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز وقتی روی wampp کار میکنه دیگه مشکلی نداره پس تست شده و جواب میده حالا این امکان هست که موردی در xampp فعال نباشه و به همین دلیل صدا را پخش نکند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naser_847 0 ارسال شده در خرداد 91 خب من نمی خوام روی هاست نصب کنم من می خوام اینو روی xampp راه بندازم لطفآ منو راهنمایی کنید تا این موردی اگه فعال نیست فعالش کنم تا صدا رو پخش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naser_847 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام یه مشکلی دیگه ای که به وجود اومده اینه که گزینه های چت مثل تغییر فونت یا شکلک غیر فعاله البته در مرورگر های جدید مثل opera 11 , و فایرفاکس9 و اکسپلورر جدید وقتی روی این گزینه ها کلیک می شه هیچ اتفاقی نمیفته مثلن اگه روی شکلک فونت کلیک کنی پنجره ای برای تغییر فونت بالا نمی یاد ولی در مرورگر های قدیمی به خوبی کار می کنه علت چیه؟ ایا پلاگینی چیزی هست تا بشه روی این سه مرورگر نسخه جدید نصب کرد تا به خوبی کار کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر