net_vahid 1 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خدمت شما من نیاز به یک ماژول دارم تا برخی از مشتریان رو ( در صورت امکان به صورت تصادفی ) و اسکرول نمایش بده مثل خود سایت جومینا فایلها اتچ شده البته چپ به راستشو لازم دارم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزيز كــــــــــــــــــــــــــــــــــاش جستجو ميكرديد! ماژول اسکرول متن عمودی جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خدمت شما من نیاز به یک ماژول دارم تا برخی از مشتریان رو ( در صورت امکان به صورت تصادفی ) و اسکرول نمایش بده مثل خود سایت جومینا فایلها اتچ شده البته چپ به راستشو لازم دارم :heart: این ماژول مشکل داره دوست عزیز ( عکس پیوست شده ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 آن افزونه برای جوملا 1.5 هست Pausing up-down Scroller module 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر