leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوستان عزیز میخواستم نظر خودتون راجع به سایت : www.starcast.name بدید... نظر بدید چه چیزهایی رو کم داره و چه جاهاییش باید تغییر کنه.. خیلی ممنون:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 در کل خوبه اما :at: به نظر من یه کم شلوغ پلوغه!!! زیادی همه چی داره، موقع ورود آدم سردرگم میشه که چی به چی هست! مثلا یه سری عکس، نظرسنجی، لینک دوستان، جست و جو و وضعیت بازدید کننده زیر اسلایدشو هست که جالب نیست. به نظرم فقط سرچ اون بالا باشه خیلی بهتره پایین سایت هم گزینه های مناسبی هستش. امیدوارم مفید بوده باشه. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من هم با نظر عرفان عزیز موافقم اما یه مورد دیگه هم اینکه برای اون قسمتی که ماژولهای نظرسنجی و لینک دوستان و ... رو قرار دادی ، بهتره ماژولها یه پس زمینه هم داشته باشن یا به عبارت دیگه داخل یک کادری قرار گرفته باشند . الان با این شکل خیلی ظاهر ساده ای دارند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 بابت راهنمایی خیلی ممنونم خوب سعی کردم خلوت تر کنم ... اقا مصطفی برای ماژولهایی که گفتین پس ضمینه درست کردم...همچنین کادر:shy: ببینید بهتر شده به چیزی که شما فرمودین:002: ادرس در پست اول هست(گل) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر