joomla66 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و خسته نباشید منم یه سوال داشتم از محضرتون از قالب که استفاده میکنم راضیم فقط منوی سمت راست کمی کوچیکه برای بزرگتر کردنش لطفا راهنماییم کنید اینم عکسش اینم خود قالب http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13383783771.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز لطفا دموی آنلاینی از سایتتان بگذارید تا به کد ها دسترسی داشته باشیم و بگیم چکار کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در خرداد 91 اینم سایتم لطفا اینجا کلیک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام من با این قالب کار کردم شما هم باید در سی اس اس تغییر ایجاد کنی و هم اندازه عکس های منوی سمت راست رو بزرگتر کنی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در خرداد 91 تغییرات cssرو چجوری انجام بدم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در خرداد 91 سلام داخل پوشه قالب پوشه css برید و فایل template.css رو باز کنید داخل کدها یه قسمتی هست #joomina_ir_4_5_wrapper{float:right;width:214px 214 سایز منوی سمت راست تونه که دلخواه تغییر بدین چند خط پایین #joomina_ir_4_5_wrapper ul li{width:183px مربوط به بکگراند منو هاتونه که بعد از بزرگ تر کردن عکس باید این رو هم بزرگتر کنید ضمنا عکس هایی هم هستند که مربوط به همین بخش اند که باید به تناسب بزرگتر بشن (پوشه قالب پوشه images ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام داخل پوشه قالب پوشه css برید و فایل template.css رو باز کنید داخل کدها یه قسمتی هست #joomina_ir_4_5_wrapper{float:right;width:214px 214 سایز منوی سمت راست تونه که دلخواه تغییر بدین چند خط پایین #joomina_ir_4_5_wrapper ul li{width:183px مربوط به بکگراند منو هاتونه که بعد از بزرگ تر کردن عکس باید این رو هم بزرگتر کنید ضمنا عکس هایی هم هستند که مربوط به همین بخش اند که باید به تناسب بزرگتر بشن (پوشه قالب پوشه images ) واقعا دستتون درد نکنه همون چیزی شد که میخواستم فقط میتونم براتون دعا کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر