faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من یه پلاگین یا ماژول xmap یرای جوملا 2.5.4 میخوام اگه فارسی خوب و درست نیز باشه بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر پلاگین یا ماژول چی؟ چیکار میخوای برات انجام بدن؟ لینک دانلود جوملا 2.5 http://www.darhayebaz.com/joomla-extensions/seo/105-xmap-joomla.html امیدوارم مشکلتون حل شده باشه :64 (1): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من اینو نصب کردم قبلا ولی یه بهم ریختگی ایجاد میشه و اول آیتمهای منویها را نشان در آخر عنوان منوها را نشان میده سلام من اینو نصب کردم قبلا ولی یه بهم ریختگی ایجاد میشه و اول آیتمهای منویها را نشان در آخر عنوان منوها را نشان میده در ضمن چطور بفهمم چند صفحه پیدا کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در خرداد 91 سلام میشه یه ذره دقیق تر توضیح بدین ؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 من درست منوجه مشکلتون نشدم اگه روی هاست است افزونه رو فعال کنید و آدرس سایت رو بدید تا برسی شه. اگه هاست نیست کمی بیشتر توضیح بدید و یه اسکرین شات موفق باشید :64 (1): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 مثلا یه نام گروه چشم پزشکی و شامل آیتمهای استاد . دانشجو. دارو است و یه منوی دیگه به نام رادیولوژی که شامل همان آیتمهای چشم پزشکی است ولی بعد از ایجاد xmap ابتدا آیتمها را نشان میده و در آخر نام گروهها را یعنی استاد. دانشجو. دارو بعد دوباره استاد .دانشجو.دارو ودر آخر گروه چشم. گروه رادیولوژی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر