pakbaz 1 ارسال شده در مهر 89 سلام. دوستان کامپوننت مدیریت پروژه ترجمه شد؟ منتشر شد؟ عمومی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 این افزونه بیش از 2000 خطه که 400 خط آن باقی مانده فکر کنم تا 3 یا 4 روز دیگه منتشر بشه منتها آقای پاکباز احتمالا تنها برای اعضا منتشر میشه من نمیدونم شما جزو اعضا جومینا هستید یا خیر ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 89 جناب آقای تهرانی آیا در فروشگاه هم قرا داده میشه؟ متاسفانه هنوز عضو نشدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز به تازگی در جومینا یک ماژول نمایشگر پیشرفت پروژه بصورت عمومی منتشر شده امیدوارم به کارتون بیاد http://joomina.ir/joomla-extentions/item/149-projects-progect-module.html پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 89 دوست عزیز من الحاقاتی نیاز دارم که بتونم سایتی راه اندازی کنم نمونه سایت www.parscoders.com ممنون عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم ایکستنشنی با این مشخصات وجود نداره { باز خودتون میتونید تو مرکز ایکستنشنهای سایت اصلی جوملا سرچ و تستس کنید http://extensions.joomla.org/extensions/ } یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 با سلام تمپلیت پلازا یک قالب به همراه کامپوننت حرفه ای پروژه ها داره مانند سایت برنامه جو که البته برنامه جو رو نمیدونم از چی استفاده میکنه و شاید این کامپوننت با برنامه جو کلا فرق کنه ولی در کل اسکریپت ها و افزونه های مدیریت پروژه با نام lancer معرفی میشن و اگر خواستید میتونید دمو این قالب و کامپوننت رو در لینک زیر ببینید.به نظر من برای کسانی که لازم دارن این عالیه. دمو تمپلیت پلازا لنسر من این قالب و افزونه رو دارم ولی انگلیسی است ولی چون تحت قانون کپی رایت است نمیشود قرار داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 جناب ostad24000 ممنون که به قوانین احترام میزارید ، معرفی الحاقات اینچنین هم هیچ اشکالی نداره و باعث بالا رفتم آگاهی هم میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر