misagh01 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان :shy: من دنبال يك اسكريپت حراجي مثل سايت isam.ir هستم در گوگل زياد جستجو كردم در نصب اسكريپتهاي نال شده مشكل دارم و نتونستم نصبشان كنم اسكريپتهاي رايگان هم كه يا طوري كه ميخواهم نيستند يا باگ دارند. شما اگر لطف كنيد يك اسكريپت خوب معرفي كنيد كه حداقل راحت نصب شود حالا اگر فارسي نبود اشكالي نداره فارسي اش ميكنيم. اسكريپتهايي كه تا حالا امتحان كردم: penny, swoopo, webid, ndotauction,... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام شما عبارت free auction script رو تو گوگل سرچ کن شاید بتونی چیز خوبی پیدا کنی یا علی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در خرداد 91 ممنون از پيشنهادتون. :002: من زياد جستجو كردم اين عبارت يا مشابه آنرا. كسي از دوستان چيزي سراغ نداره كه تجربه كرده باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز تو این زمینه اسکریپت ها نمیشه به صورت کلی نظر داد ، شما بگین از یه اسکریپت حراجی چه انتظاری داری تا من اسکریپت مناسبش رو معرفی کنم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در خرداد 91 ميخواهم امكانات isam.ir را داشته باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر