jalaladdin 0 ارسال شده در خرداد 91 لطفا یک کامپوننت منوی تصویری معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر من منو FishEye Menu رو معرفی می کنم. با جوملا 1.5 هم سازگاره. ولی اگه با جوملا 2.5 کار می کردید منو های بسیار زیادی میشد معرفی کرد. ضمنا این ماژول است نه کامپوننت!! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ببينيد ماژول Ninja Simple Icon Menu به كارتون مياد؟ دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در خرداد 91 موقع نصب این پیغام خطا میده Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 98304 bytes) in C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\installer\adapters\module.php on line 137 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر در پوشه php.ini گزینه memory_limit رو پیدا کرده و عدد ها رو به میزان بالا تری تغیر دهید. فکر کنم مشکلتون حل بشه. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام توضیحات محمد حسین عزیز درسته . منتهی حتما میبایست پس از ذخیره تغییرات روی آیکن ومپ کلیک کنید و گزینه Restart All Services را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در خرداد 91 لطفا در مورد کار با این ماژول توضیحاتی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fatemeh_abt 0 ارسال شده در خرداد 91 لطفا در مورد کار با این ماژول توضیحاتی بفرمائید.از عکس هایی که خودم در سایت گذاشتم می خوام استفاده کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 لطفا در مورد کار با این ماژول توضیحاتی بفرمائید قوانین! سوال جدید در تاپیک جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر