behzad_vb.net 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من قالب Businessv8 را نصب کردم ببینید چطوری میشه از کلاس های ماژول استفاده نمود هر چی زدم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر یکم بیشتر توضیح بدید... مشکلتون چیه؟ این مقاله رو دوستم رامین انگوتی منتشر کرده. بخون ببین به کارت میاد. اگه نشد همین جا پیگیر باش. http://forum.joomina.ir/thread-13137.html یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام خدمت همه دوستان اگه امکانش هست دوستان یه نگاه به سایت زیر بندازند ببینند چرا منو اصلی روی نوار آبی رنگ نمی ره و بقیعه موقیت های قالب میاد روش قرار میگیره البته بنده منو اصلی را روی موقیعت یوزر3 که مربوط به همین کادر آبی هست گذاشتم ولی متاسفانه باز هم این موقیعت میره زیر مطالب دیگه با تشکر www.smspayam.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام پیشنمایش موقعیتهای قالبتون نشون میده ماژول در موقعیت user3 قرار ندارد در موقعیت top1 نمایش داده شده است ماژول منوتون رو مجددا" بررسی کنید که در موقعیت user3 منتشر شده باشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hajizadeh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام پیشنمایش موقعیتهای قالبتون نشون میده ماژول در موقعیت user3 قرار ندارد در موقعیت top1 نمایش داده شده است ماژول منوتون رو مجددا" بررسی کنید که در موقعیت user3 منتشر شده باشد موفق و پیروز باشید یا حق دوست عزیز رو یوزر 3 گذاشتم دیدم نمیشه مجبوری گذاشتم روی تاپ 1 بازم ممنون مجددا از سایت جومینا دانلود کردم و نصب کردم ولی باز هم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام دوست عزيز طبق گفته آقاي صفرعلي اگر در موقعيت user3 منتشر شود بايد مشكلي نباشد در صورتي كه هنوز مشكل داريد خوب در موقعيتي كه داريد در Top1 دو تا ماژول براي نمايش قرار داديد. به راحتي مي توانيد ترتيب قرار گيري اين دوتا ماژول را با هم جابجا كنيد تا منوي اصلي سايت در بالاي ماژولي كه بصورت اسكرول است و بانك پاسارگاد، كامتل، بانك سرمايه و ... رو نمايش ميده قرار بگيره يكبار وارد ماژول فوق بشويد و از منوي كشويي "مرتب سازي" ترتيب قرار گيري رو به پايين ترين عنوان عوض كنيد به احتمال خيلي زياد مشكلتون حل ميشه موفق باشيد ویرایش شده مرداد 92 توسط فرهاد سليماني 1 واکنش ها : hajizadeh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزيز طبق گفته آقاي صفرعلي اگر در موقعيت user3 منتشر شود بايد مشكلي نباشد در صورتي كه هنوز مشكل داريد خوب در موقعيتي كه داريد در Top1 دو تا ماژول براي نمايش قرار داديد. به راحتي مي توانيد ترتيب قرار گيري اين دوتا ماژول را با هم جابجا كنيد تا منوي اصلي سايت در بالاي ماژولي كه بصورت اسكرول است و بانك پاسارگاد، كامتل، بانك سرمايه و ... رو نمايش ميده قرار بگيره يكبار وارد ماژول فوق بشويد و از منوي كشويي "مرتب سازي" ترتيب قرار گيري رو به پايين ترين عنوان عوض كنيد به احتمال خيلي زياد مشكلتون حل ميشه موفق باشيد همین کار را انجام دادم ولی باز هم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 همین کار را انجام دادم ولی باز هم نشد با سلام يكبار هم به ماژول منو رفته و ترتيب آنرا در بالاترين قسمت قرار بديد در صورت تمايل يوزر و پسورد ورود به ادمين جوملا رو پيام خصوصي كنيد تا براتون درست كنم موفق باشيد 1 واکنش ها : hajizadeh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام جناب آقاي حاجي زاده، شما در سايتتان در مسير images/page_t.jpg اين عكس رو استفاده كرده و در محور x تكرار كرديد كه قسمت بالاي سايت را درست كنيد به نظر من بهتره كه قسمت طوسي اين عكس رو كمي بزرگتر كنيد تا جايي كه تا بالاي منوي سايتتان بيايد و در واقع قسمت اسكرولي سايت و لوگوي سايت در قسمت طوسي باشد و منوها هم بصورت اتوماتيك در نوار آبي قرار بگيرد فكر كنم كه خوب بشه، راستشو بخايد من براتون انجام دادم، يه نگاه بكنيد، فكر كنم خوبتر شده باشه عكسي كه در بالاي سايت تكرار كرديد اينو بگيريد و تغيير نام بديد به page_t.jpg بعد در مسير زير درون سايتتان كپي كنيد /images/ بهتره كه در ابتدا عكس قبلي را Rename كنيد تا آسيب نبيند بعد عكسي كه دانلود كرديد رو جايگزين كنيد بعد از انجام اين كار هم كليدهاي Ctrl+F5 را براي رفرش كردن سايت استفاده كنيد من اين كار را انجام دادم و يك پيش نمايش برايتان قرار دادم اگر خوب بود استفاده كنيد پيش نمايش سايت شما موفق باشيد 1 واکنش ها : hajizadeh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 سلام جناب سلیمانی بسیار ممنونم از اینکه برای ما وقت گذاشتید مشکل من آخه این نیست مشکل من اینه که باید اصلا منو را وقتی توی موقیعت یوزر3 قرار میدم باید بیاد روی اون نوار آبی ولی متاسفانه نوار آبی میره زیر کادر موقیعن های تاپ 1و2 شما به نمونه اسکرین شات این قالب در سایت جومینا نگاه بکنید تا منظورم را بهتر متوجه شید با سلام لطفا لينکي از اين قالب که گفتيد در سايت جومينا هست بگذاريد 1 واکنش ها : hajizadeh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام لطفا لينکي از اين قالب که گفتيد در سايت جومينا هست بگذاريد ذوست عزیز لینک جومیناش را ندیدم ولی این لینک را نگاه کنید و نحوه قرار گیری منو ها را روی نوار نارنجی ببینید ********************* http://www.joomina.ir/template-public/42-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9-9.html ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی اصلاح لینک ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام ببينيد نمونه اي که براي من گذاشتيد فقط يک عکس بود که زياد به درد نمي خورد و لينک دمو هم نداشت. ولي چيزي که من از اين قالب در عکس ديدم به اين نتيجه رسيدم قالب شما بطور کلي 3 قسمت داره يکي قسمت بالايي که اسکرول رو گذاشتيد يکي قسمت وسط که محتوا هست يکي هم قسمت پايين که اسم سايت خودتون رو قرار داديد (که بهتره تا کامل نشدن سايت خودتون لينکشو برداريد) در قسمت وسطي سايت شما هر محتوايي قرار ميگيره يک کادر سفيد با نوار آبي دورشو ميگيره که براي منو هم همين اتقاق افتاده که اين کادر سفيد يک عکس png هستش درون فولدر images شما ولي درقسمت بالايي سايت شما جايي که لوگو و اخبار سامانه رو گذاشتين هيچ کادري نيست به نظر من شما جاي منوتو اشتباه انتخاب کردي و يه جوري بايد منوتو ببري زير لوگو قرار بدي اگر هم صلاح دونستي اطلاعات ادمين رو پيام خصوصي کن تا يه نگاهي بندازم شايد تونستم کاري براتون بکنم موفق باشيد ویرایش شده مرداد 92 توسط فرهاد سليماني 1 واکنش ها : hajizadeh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ببينيد نمونه اي که براي من گذاشتيد فقط يک عکس بود که زياد به درد نمي خورد و لينک دمو هم نداشت. ولي چيزي که من از اين قالب در عکس ديدم به اين نتيجه رسيدم قالب شما بطور کلي 3 قسمت داره يکي قسمت بالايي که اسکرول رو گذاشتيد يکي قسمت وسط که محتوا هست يکي هم قسمت پايين که اسم سايت خودتون رو قرار داديد (که بهتره تا کامل نشدن سايت خودتون لينکشو برداريد) در قسمت وسطي سايت شما هر محتوايي قرار ميگيره يک کادر سفيد با نوار آبي دورشو ميگيره که براي منو هم همين اتقاق افتاده که اين کادر سفيد يک عکس png هستش درون فولدر images شما ولي درقسمت بالايي سايت شما جايي که لوگو و اخبار سامانه رو گذاشتين هيچ کادري نيست به نظر من شما جاي منوتو اشتباه انتخاب کردي و يه جوري بايد منوتو ببري زير لوگو قرار بدي اگر هم صلاح دونستي اطلاعات ادمين رو پيام خصوصي کن تا يه نگاهي بندازم شايد تونستم کاري براتون بکنم موفق باشيد دوست عزیز اول تشکر می کنم از وقتی که برای ما می زارید ولی به نظر من شما باید اول نصب کنید تا بعد متوجه شید البته شاید هجرت کردیم به جوملا 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من شديدا پيشنهاد مي كنم كه اين كارو بكنيد و بهتره كه مستقيم بريد به جوملا 3 اگر هم نشد كه تبديل 2.5 به 3 كار سختي نيست و مي تونيد با 2.5 كار كنيد ولي هرچه زودتر بي خيال 1.5 بشيد قالبهاي زيادي هم تو وب هستش من تو يكي از همين پست ها 5 تا سايت خارجي معرفي كردم كه قالب هاي خيلي زياد و خوبي داشتند ، ميتونيد استفاده كنيد موفق باشيد 1 واکنش ها : hajizadeh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر