رامین 0 ارسال شده در مهر 89 باسلام آقای تهرانی عزیز ! لینک دانلود قالب تابناک 1 مشکل داره فالب ورژن 2 رو هم میخوام آپلود کنم پیغام میده " نوع بایگانی ناشناخته است " موقع آپلود شارنیوز هم پیغام " نمی تواند فایل XML نصب را در بسته بیابد" رو میده میشه کمک کنید لطفا ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام شدیدا پیشنهاد میکنم برای قالب تابناک از این نسخه یعنی نشخه 4 استفاده کنید . http://joomina.ir/joomla-extentions/item/134-tabnak-joomla-ver4.html خطای xml هم دوست هم ربطی به قالب نداره سطح دسترسی پوشه های را بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین 0 ارسال شده در مهر 89 با سپاس از آقای تهرانی لطفا بفرمایید کدام دسترسی ها رو باید تغییر بدم تا درست کار کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 مدیریت ---> راهمای سیستم ----> سطح دسترسی پوشه ها --- > تمام پوشه ها باید قابل نوشتن باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین 0 ارسال شده در مهر 89 آقای تهرانی عزیز خیلی متشکرم ، همه پوشه ها قابل ویرایشه اما همچنان در مواردی این پیغام رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام حالا بررسی کنید فایلتان پوشه در پوشه نشده باشه یعنی ببینید فایلی که از جومینا دانلود نموده اید را اول باید با رمز "www.joomina.ir" از حالت فشرده خارج نموده باشید و سپس فایل قالب را نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر